Obavijesti

Show

Komentari 209

Marina Raguž: Žorž se nikako ne može pomiriti s prekidom

Marina Raguž: Žorž se nikako ne može pomiriti s prekidom
2

TKO JE ROGONJA Kad je shvatio da je Marina bila u ludom noćnom provodu s bivšim dečkom Sašom, Žorž je obnevidio od ljubomore, pa joj zato već dva dana šalje prijeteće poruke

VIDEO

Najprije je bila sa Sašom, pa se zaljubila u Žorža, pa se vratila Saši, kojeg je opet ostavila zbog Žorža, da bi neku večer opet tulumarila sa Sašom.

Bivša stanarka Big Brothera, fatalna Marina Raguž (29), jako je naljutila svog bivšeg dečka Romana Obilinovića (37), zvanog Žorž. On je preko društvenih mreža saznao da je njegova princeza neku večer bila u narodnjačkom klubu s bivšim zaručnikom Sašom Muhekom (30). To ga je toliko razbjesnjelo da ne prestaje s uvredama i prijetnjama.

- To što piše više govori o njemu nego o meni. To su uvrede i na nacionalnoj osnovi i time ne vrijeđa samomene - kaže Marina koja je Žorža ostavila još 1. listopada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:20

- Očito da se on s tim još ne može pomiriti, a ako doista misli da sam to što piše, ne razumijem zašto mu to nije lakše prihvatiti - dodala je manekenka koja je trenutačno u Sloveniji gdje snima modni editorial.

 

Njoj je split smrdljiv najgori grad ajde ti mala na menheten raspala straco

A post shared by Romano Obilinović (@romano_obilinovic) on

Žorž ni to ne može podnijeti, pa joj se ruga da gradi karijeru i da je zato otišla od njega. Pobjednik Big Brothera, koji je osvojio 184.000 kuna, bivšu sustanarku i djevojku optužuje da je sponzoruša i da je bila s njim samo zbog novca.

- Sitit ces se ljepih uspomena... ako pare nevratis u pon plivat ces po savi i jadranskom moru - poručio joj je bivši splitski nogometaš koji je očito markirao sate hrvatskog pravopisa i gramatike. Marinin bivši zaručnik Saša Muhek isto se osvrnuo na Žoržove bijesne ispade:

-Ne želim se spuštati na taj nivo. Tako nisam nikad ni s kim razgovarao. Ali postoje u Hrvatskoj ustanove gdje se takvi uspješno mogu liječiti.

Marina je bila zaručena za Sašu, a u Big Brother kući zaljubila se u Žorža. Kad je pobijedio, ostavila je Sašu i planirala život sa Žoržom u Splitu, no kako kaže Žorž, ostavila ga je kad se novac istopio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 209
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti