To je to što me zanima!

Marina zaručniku: 'Znaš da sve što radim, radim za nas dvoje!'

Ovdje mi je teže nego što sam mislila i što si ti mislio, ali ljubav prema tebi vodi me do kraja! Zauvijek zajedno! Ne zaboravi, rekla je kroz suze manekenka Marina
Vidi originalni članak

Big Brother je stanarima dao novi dnevni zadatak - napisati pismo svojim najmilijima. Jednima se zadatak svidio više, drugima manje, no na kraju su svi stavili svoje riječi na papir. 

Marina je svoje pismo odlučila pisati u spavaćoj sobi, a poruku je, kako je rekla, namijenila svom zaručniku Saši. Plavokosa manekenka nije niti svjesna da ju je zaručnik odavno ostavio, piše RTL.

 - Dugo ti nisam imala priliku reći da si mi sve na svijetu i da te svakim danom volim sve više. Brinem se za tebe i 24 sata dnevno razmišljam o tebi. Jedino što me tješi je da ti to sve znaš i da znaš da sve što radim, radim za nas dvoje. Tako je uvijek bilo i bit će. Ti si moj anđeo i znam da me razumiješ i da mi ništa ne zamjeraš. Nedostaje mi tvoj topli pogled, najljepši osmijeh i najsigurniji zagrljaj na svijetu. Znaš da te volim više od života i živim za dan kada ću te ugledati, zagrliti i više se nikada neću odvojiti od tebe! Ovdje mi je teže nego što sam mislila i što si ti mislio, ali ljubav prema tebi vodi me do kraja! Zauvijek zajedno! Ne zaboravi - rekla je kroz suze Marina. 

Kako je sve izgledalo možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 209

  • lucky747 22.05.2016.

    flundra obicna koja se misli sad ulizat svom zarucniku..sramota da e budee,bas e štracatela...

  • SmetlarIzRijeke 20.05.2016.

    znaci uzas..kakvo je ovo smece..na sta sam ja potrosio vrijeme dok sam citao to sranje..dajte s cime se vi drogirate..hahahha..ova prica o nekoj ljubavi..pismo ovo ono..hahhaha..daj pucaj si u glavu..o cemu ova pise..nakon svega ide rokat po romantici..lutko draga ti nisi sva svoja.,

  • 20.05.2016.

    Pročitala i otišla natrag zaleći uz debilalkosa......

Komentiraj...
Vidi sve komentare