To je to što me zanima!

Mario Bobanović: Bio sam loš vođa pa moram napustiti show

PRESUDILI SU MU KOLAČI Mario (39) nije prepoznao okuse sokova. Priznao je da nema iskustva u pripremanju slastica, ali je dodao da zato sushi radi vrhunski
Vidi originalni članak

Svaki trenutak u showu bio mi je prekrasan. Puno sam naučio i žao mi je što sam napustio Masterchef kuhinju, ali morao sam prema zapovjednoj dužnosti, kaže Zagrepčanin Mario Bobanović (39). Arhitekt je bio šef crvenog tima čija se tri kolača nisu svidjela žiriju. Zbog toga je Mario, sa Šimom i Ljubom, morao proći stres-test. Pogađali su od čega su napravljena četiri soka. Sva trojica imali su jednak broj bodova. Žiri je uzeo u obzir njihove dosadašnje zasluge.

- Budući da cijelo vrijeme pratimo vaš razvoj, ove odluke nisu nimalo lagane. Držimo se principa da glavni i odgovorni trebaju dobiti po repu pa ti Mario, kao šef, napuštaš show - rekao je član žirija Mate Janković. Ljubitelj japanske kuhinje preuzeo je odgovornost. Složio se da je bio loš vođa.

- Bojao sam se ovog tjedna jer smo radili slastice. Nemam previše iskustva u pripravljanju kolača, ali zato sushi radim vrhunski - kaže Mario.

Drago mu je što je dobio mnogo savjeta od vrhunskih kulinarskih stručnjaka. Iako se sa svima sprijateljio, kao favorita ističe Srđanu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bubamara1 14.05.2011.

    šteta. baš je bio simpa. zovni mene na ručak,rado ću se odazvati ;-)

  • mazaluna 14.05.2011.

    Znali smo odmah da je Šime zaštićen,i da žiri opet laže,ali to je njima na duši.

  • BrankaViskic 13.05.2011.

    Pobjedit ce vedran sa raba tu nema sumnje.i platit ce veceru ako pogodim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare