To je to što me zanima!

Mario je u 'Večeri za 5' zbunio kandidate: 'Ha? Što je to šalša?'

Mario će ugostiti protukandidate u 'Večeri za 5' u četvrtak. Svoju večeru odlučio je spraviti od cimeta, junećeg močinga, šalše, bučinog ulja, patlidžana, telećeg buta i sušenih vrganja
Vidi originalni članak

Inženjer prometa i bajker Mario Švaganović ugostit će protukandidate četvrtog dana ovotjedne 'Večere za 5'. U emisiju se prijavio zbog novog životnog iskustva i ljubavi prema kuhanju. Društvena je osoba, voli jesti teleće jetrice, a najčešće kuha čobance. Voli domaću slavonsku kuhinju i upravo takvu planira spraviti za ekipu koju će ugostiti u prostorijama Moto Kluba Brod.

- Obožavam svoj posao, u braku sam, imam dvoje djece. Kao se uhvati vremena, vožnja s ekipom padne, druženje uz dobro društvo. Volim provoditi vrijeme s iskrenim ljudima u koje može imati povjerenje do neke granice da nećeš biti izigran, prevaren, da su veseli i sličnih osobina kao što sam ja - komentirao je Švaganović.

- Prijavio sam se zbog dobrog zezanja, imam osjećaj da je naš Slavonski Brod slabo predstavljen u Hrvatskoj pa evo neka pokušam bar malo dočarati kakvih tu ljepota i kvalitetnih ljudi ima oko nas i kako je to ustvari prekrasan grad - objasnio je inženjer o razlozima svoje prijave.

PRIDRUŽIO SE CRVENIMA Anel ušao u 'Hell's Kitchen' pa otkrio: 'Sa 17 godina sam imao moždani, bio sam jako loše...'

Svoju večeru odlučio je spraviti od cimeta, junećeg močinga, šalše, bučinog ulja, patlidžana, telećeg buta i sušenih vrganja.

- Trebalo bi biti sve ukusno i fino - otkrio je Toca.

ZGROŽENI SU Karmela iz 'Večere za 5' osvojila 39 bodova, a gledatelji 'opleli' po Ivanu: 'On cilja na pobjedu'

- Cimet ne voli... i ti sušeni vrganji - podijelila je Martina razmišljanja o sastojcima, a Karmela se zapitala što je šalša. Kuma joj je objasnila da se radi o crvenom umaku!

Hoće li crvenim umakom Mario doći u vodeću poziciju, doznajte u 'Večeri za 5' od 17.45 sati samo na RTL-u!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare