To je to što me zanima!

Mario Mlinarić nakon šest mjeseci prekinuo s Iskrom

Guinnessov rekorder i djevojka nisu prekinuli zbog svađe već zato što imaju previše obveza. Ljubav im se sad opet pretvorila u prijateljstvo...
Vidi originalni članak

Pobjednik 'Farme' Mario Mlinarić (29) više nije u vezi s Iskrom Savčić (26). Mario tvrdi da mu je žao te da je Iskra jedna od najkvalitetnijih osoba koje je upoznao, prenosi Story. Osvojila ga je jednostavnošću, skromnošću i iskrenošću. Nisu prekinuli jer je nestalo osjećaja već zato što oboje imaju previše obveza da bi bili u vezi. Mario je Iskru upoznao na natjecanju za Mistera Hrvatske 2003. godine. Nakon toga dugo su bili samo prijatelji, a prije nego što je on otišao na 'Farmu', počeli su ljubavnu vezu, koja je potrajala šest mjeseci. Mario napominje da inače voli kad je djevojka ženstvena u svakoj prilici i smatra da uvijek treba zadržati status dame, a Iskra je, prema Marijevim riječima, bila dama i uvijek će ostati. Ljubav im se opet pretvorila u prijateljstvo i Mariju se čini da tako bolje funkcioniraju.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • _marin32_ 20.08.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • planki 19.08.2009.

    poprilicno dugo za iskru

  • Maxich_1 19.08.2009.

    nema tu prijsteljstva, kad prijeđeš granicu i prijateljstvo postane nešto više onda nema natrag. to su gluposti, veza je nešto veće od prijateljstva, ako to nije uspjelo onda neće niti ponovljeno obično prijateljstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare