To je to što me zanima!

Mario Škarić: Maneken s Raba postao je Armanijev miljenik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mario Škarić (25) jedan je od naših najuspješnijih modela u inozemstvu. Nosio je nekoliko revija za Armani, već pet godina gradi uspješnu karijeru u New Yorku
Vidi originalni članak

- Armani me oduševio. Džentlmen je stare škole i veliki ‘control freak’. Ima 81 godinu, ali drži glavno mjesto u kompaniji, odgovoran je za većinu odluka te je prisutan u svakom aspektu rada. Uvijek će popričati sa svakim modelom i strpljivo s njim pozirati za selfie - rekao nam je Mario . Dodaje da se od ostalih muških modela najviše ističe po sposobnosti da brzo promijeni izgled. U nekoliko godina prešao je, kaže, s duge kose na kratku, pa na još kraću, pa opet na dužu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- S bradom me rijetko tko prepozna. Kao drugi muškarac sam - kaže maneken, koji se u Ameriku preselio i zbog glumačkih ambicija. Pohađa sate glume te ide na vježbe kod logopeda kako bi se riješio naglaska. Dosad je imao nekoliko manjih uloga te je pomogao napisati i producirati web-seriju. Mario često pozira i u rublju, zbog čega čak šest puta na tjedan ide u teretanu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Ako putujem, trudim se trčati te pokušavam smanjiti unos šećera - rekao je. Dodaje da mu je plan okušati se i na drugim tržištima, poput Azije. Snimao je u svim mogućim uvjetima, od gradića podno Mont Blanca, u luksuznom hotelu i sa svim plaćenim troškovima, do Francuske koju je tad pogodila snježna oluja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Zbog jedne fotografije sam morao biti do koljena u jezeru. No sve je to u opisu posla - kaže Škarić, koji je dobivao i brojne nemoralne ponude. Bilo je tu, kaže, suptilnih nabacivanja i otvorenih ponuda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Jedna od najvećih je bila od čovjeka iz Engleske. Nudili su mi privatni avion, posadu, gorivo, mogućnost putovanja bilo kada i bilo gdje. Ne trebam ni reći, i dalje nemam privatni avion - smije se Rabljanin. Zbog situacije u Hrvatskoj nema se namjeru tako skoro vratiti doma. U New Yorku se družio i s mnogim holivudskim facama, poput Adriana Brodyja i Kevina Spaceya .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • pernica 08.02.2016.

    a video vam je čudo, reklama za lidl 3 minute a video o Mariu 1 min - bravo ! Za Maria sve pohvale, super dečko , zgodan i lijep, iskrene čestitke za njegov uspjeh. Ostani svoj, ne nasjedaj na nemoralne ponude - budi pravi predstavnik Hrvatskog odgoja- posao da - blud ne ! Sretno

  • svejedobro 08.02.2016.

    Zgodan :)))

  • Ami Lenami 07.02.2016.

    a majke ti koji komad

Komentiraj...
Vidi sve komentare