To je to što me zanima!

Mario Valentić o susretu s don Stojićem: 'Kaže da sam dobar čovjek, da u meni nema zla...'

Lijepo i ugodno smo porazgovarali. Zahvalan sam don Stojiću što je izdvojio svoje vrijeme da ljudski i u duhu kršćanstva porazgovaramo, rekao nam je Mario Valentić
Vidi originalni članak

Glumac, model i fitness trener Mario Valentić (40) sastao se s don Damirom Stojićem poslije čega je na društvenim mrežama svećenik objavio njihovu zajedničku fotografiju. 

- Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala - napisao je don Stojić. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mario Valentić i Mirna Medaković Stepinac reagiraju na 'Zabranjenu ljubav'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvojac je o svemu porazgovarao i riješili su sve dvojbe. Mario Valentić nam je ispričao kako je prošao njihov susret. 

- Lijepo i ugodno smo porazgovarali. Zahvalan sam don Stojiću što je izdvojio svoje vrijeme da ljudski i u duhu kršćanstva porazgovaramo. Ukazao mi je na crkveno gledište našeg performansa o kojem nisam prije promislio, što mi je žao i rekao mi je da shvaća da sam dobar čovjek te da u meni nema zle namjere. Oprošteno mi je sve u duhu nadolazećih vremena. Na kraju smo se na njegov prijedlog i fotografirali zajedno i sve je završilo u jednom prijateljskom tonu - rekao nam je Mario. 

Podsjetimo se, Mario je ovih dana došao u prostor crkve Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu u znak prosvjeda protiv mjera Stožera o zatvaranju teretana i fitness centara. Sa sportašem Šimunom Cimermanom tamo je počeo vježbati. 

Video vježbanja Mario je obavio na društvenim mrežama, ali ga je ubrzo obrisao jer su mnogi krivo shvatili poruku. Rekao nam je kako je kritika bila upućena Stožeru, koji bi svima trebao dopustiti tjelovježbu u ovom razdoblju, naravno, uz mjere opreza. Ispričao se onima koje je svojim činom povrijedio. 

 

DAJTE GLAS FAVORITU I POŠALJITE GA U FINALE RAP CAMPA!

Idi na 24sata

Komentari 37

  • tajnamoja 05.12.2020.

    U slijedecih godinu dana Don Stojić mršavi 20kg, nabija mišiće i trči s Mariom po Jarunu.

  • duš man 03.12.2020.

    nije mu to trebalo... a nije mu ni prvi puta.. pouzdano znam da je prije par godina sa nekim slovencom trčao neku vrstu kros utrke po obroncima Medvednice, i hotimično preskočio ogradu vojnog objekta.. frajerčina se izvukla na šarm, i na to kaj se vojicima nije dalo gnjaviti s bu...om.. još kranjca doveo...

  • stabilan 03.12.2020.

    Nadam se da ce ti djeca patiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare