Show

Komentari 37

Mario Valentić o susretu s don Stojićem: 'Kaže da sam dobar čovjek, da u meni nema zla...'

Mario Valentić o susretu s don Stojićem: 'Kaže da sam dobar čovjek, da u meni nema zla...'

Lijepo i ugodno smo porazgovarali. Zahvalan sam don Stojiću što je izdvojio svoje vrijeme da ljudski i u duhu kršćanstva porazgovaramo, rekao nam je Mario Valentić

Glumac, model i fitness trener Mario Valentić (40) sastao se s don Damirom Stojićem poslije čega je na društvenim mrežama svećenik objavio njihovu zajedničku fotografiju. 

- Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala - napisao je don Stojić. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mario Valentić i Mirna Medaković Stepinac reagiraju na 'Zabranjenu ljubav'

Dvojac je o svemu porazgovarao i riješili su sve dvojbe. Mario Valentić nam je ispričao kako je prošao njihov susret. 

- Lijepo i ugodno smo porazgovarali. Zahvalan sam don Stojiću što je izdvojio svoje vrijeme da ljudski i u duhu kršćanstva porazgovaramo. Ukazao mi je na crkveno gledište našeg performansa o kojem nisam prije promislio, što mi je žao i rekao mi je da shvaća da sam dobar čovjek te da u meni nema zle namjere. Oprošteno mi je sve u duhu nadolazećih vremena. Na kraju smo se na njegov prijedlog i fotografirali zajedno i sve je završilo u jednom prijateljskom tonu - rekao nam je Mario. 

Podsjetimo se, Mario je ovih dana došao u prostor crkve Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu u znak prosvjeda protiv mjera Stožera o zatvaranju teretana i fitness centara. Sa sportašem Šimunom Cimermanom tamo je počeo vježbati. 

Video vježbanja Mario je obavio na društvenim mrežama, ali ga je ubrzo obrisao jer su mnogi krivo shvatili poruku. Rekao nam je kako je kritika bila upućena Stožeru, koji bi svima trebao dopustiti tjelovježbu u ovom razdoblju, naravno, uz mjere opreza. Ispričao se onima koje je svojim činom povrijedio. 

 

DAJTE GLAS FAVORITU I POŠALJITE GA U FINALE RAP CAMPA!

Najčitaniji članci