To je to što me zanima!

Marjana i Željko okačili pregače o klin: Stres i trema prevladali

Ekipi showa pridružuju se Morena Marković i Nina Sepčić, prijateljice s Cresa. Djevojke se znaju još od vrtića, a u show su se prijavile jer žele naučiti kuhati nova jela
Vidi originalni članak

Novi tjedan na setu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedna - kuhaj'” donosi brojna iznenađenja. Neki kandidati će se morati suočiti s novim kulinarskim izazovima, a nekima su upravo ti izazovi bili previše. Marjana i Željko Koprivnjak su, nakon četiri dana provedena u showu, odlučili okončati svoju gastro avanturu. 

- Zajednički smo donijeli odluku o napuštanju showa. Moja je želja bila da se prijavimo i možda sam previše očekivala od nas. Jedno je kuhati u četiri zida vlastite kuhinje. Jednostavno je ovo za nas bio prevelik zalogaj i stres.  Odluci je pridonijela i trema pred kamerama, nažalost nije išlo - kazala je Marjana. Bez obzira na to, nije im žao što su pokušali, a pohvale za hrabrost bračnom paru iz Starog Broda stižu sa svih strana. 

- Svi prijatelji nam kažu da smo bili jako hrabri što smo se uopće prijavili i da oni to ne bi mogli. Nije nam niti malo žao što smo se prijavili, bez obzira na to što se nismo znali opustiti i prihvatiti to kao zabavu.  Drago nam je što smo nakratko bili dio te ekipe, bilo je to jedno lijepo iskustvo - dodaje Marjana koja kaže kako su ona i Željko tijekom kratkog vremena boravka na setu uspjeli svašta naučiti. 

- U par dana našeg sudjelovanja dobili smo mnoge savjete koje ćemo sigurno koristiti, od toga kako pravilno koristiti začine preko pravilnog načina filetiranja ribe do organizacije u kuhinji. Najveći izazov u showu je definitivno bio poslužiti jelo vrhunskim kuharima i dobiti njihovo mišljenje. Ne može se svatko pohvaliti da je kuhao Špičeku - dodaje kroz smijeh Marjana. 

No njihova radna jedinica neće zadugo ostati prazna – ekipi showa se u večerašnjoj emisiji pridružuju Morena Marković i Nina Sepčić, prijateljice s Cresa. Djevojke se znaju još od vrtića, a u show su se prijavile jer žele naučiti kuhati nova jela i isprobati različite namirnice kojima do sada nisu imala prilike kuhati. Kako će se snaći u našoj kuhinji, doznajte već večeras, u 21:15 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Miške 06.02.2017.

    Ova jedna ima frizuru pravljenu "ispod lonca".

  • Babaluji x 06.02.2017.

    gledal sam samo jednu epizodu i ta emisija mi došla na živče ... kuhaš trudiš se ko budala da bi gospoda jela i još pribavljala samo ;-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare