To je to što me zanima!

Mark Bagarić u 'Supertalentu' je dobio zlatni gumb, a sada nastavlja glazbenu karijeru...

Prije hrvatskog Supertalenta sudjelovao je u showovima Njemačka traži zvijezdu i njemačkom Supertalentu. Gledatelje je oduševio u polufinalnom nastupu Supertalenta kad je izveo pjesmu 'End of the Road'
Vidi originalni članak

Finalist prošle sezone showa 'Supertalent', Mark Bagarić, drugim singlom 'Ti si moja pjesma' nastavlja graditi svoj glazbeni san.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mark je snimio i video spot, a kadrovi iz Opatije savršeno se uklapaju u glazbenu priču koju Mark priča u pjesmi. 

- Drago mi je da sam opet surađivao s Markom Bagarićem od kojeg u budućnosti možemo očekivati sve više i više. Pjesma je bržeg tempa i plesnog ritma i savršeno će se uklopiti u nadolazeće ljetno vrijeme - rekao je producent Silvio Pasarić prilikom predstavljanja pjesme.

- Veseli me što predstavljam svoju novu pjesmu koju je radio Silvio Pasarić i nadam se da će se i publici svidjeti. Pjesma je ljubavna, vesela i nadam se da će svi plesati u ritmu s njom - kaže Mark.

'RIJEČI TEŠKO RAZUMLJIVE' Dobije milijun pregleda dnevno: Najslušanija pjesma u Hrvatskoj je ona youtubera Bake Praseta

Mark se natjecao u showu 'Supertalent, a osvojio je i zlatni gumb koji mu je dodijelio glumac Janko Popović Volarić (41). Prije hrvatskog 'Supertalenta' sudjelovao je u showovima 'Njemačka traži zvijezdu' i njemačkom 'Supertalentu'. Gledatelje je oduševio u polufinalnom nastupu showa kad je izveo pjesmu 'End of the Road'.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 06.07.2022.

    nedaj se Mark kad mogu svi moš i ti

  • unreal🌊 05.07.2022.

    Veli Jože.

  • lukic1991 05.07.2022.

    kiklop

Komentiraj...
Vidi sve komentare