To je to što me zanima!

Mark Wahlberg bio je pijan tijekom televizijskog intervjua?

Jako je smiješno gledati Marka kako je poprilično pijan kod Grahama. Sad sam manje zabrinut za svoje buncanje tijekom alkoholiziranosti, jedan je od komentara
Vidi originalni članak

Glumac je gostovao u showu Grahama Nortona, a prema načinu govora i odgovorima mnogi gledatelji su zaključili da je popio koju čašicu previše. Mark Wahlberg (41) otkrio je kako je njegova supruga reagirala kad joj je rekao da će glumiti u filmu u kojem plišani medvjedić ima glavnu ulogu. 

- Vozili smo se na dodjelu Oscara prošle godine kad sam joj rekao da sam pronašao novi film za sebe. Bit će super, priča se vrti oko mene i medvjedića. Nije joj trebalo dugo da mi kaže da sam idiot te da nam je to posljednji put da idemo na dodjelu Oscara. Vikala je kako će mi karijera završiti - bio je iskren glumac, dok se publika u studiju smijala, kao i njegovi kolege Michael Fassbender i Sarah Silverman koji su također gostovali u showu. 

Zbog Markovog veselog ponašanja, ubrzo su se na Twitteru počeli pojavljivati brojni komentari o njegovom stanju. 

-  Jako je smiješno gledati Marka kako je poprilično pijan kod Grahama. Kad njega vidim manje sam zabrinut za svoje buncanje tijekom alkoholiziranosti - jedan je od komentara. 

- Mislim da je Mark definitivno na nečemu, nije samo opijen životom - još je jedan u nizu komentara o ponašanju glumca koji je mnoge prošle godine nasmijao zbog uloge u filmu 'Ted'. 

Idi na 24sata

Komentari 231

  • tomektattoo 11.02.2013.

    A koji od glumaca nije pijan ili nadrogiran uvijek.. hahahaha

  • život je lijep 11.02.2013.

    I pijan i trijezan ♫ ♪ ♫ ♪ za tebe sam vezan

  • una222 10.02.2013.

    treme radi.. šta ima tu loše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare