To je to što me zanima!

Mark Wahlberg požalio je svoj ekstreman režim za debljanje: 'Bilo je fora prvih sat vremena'

Glumac je ranije ove godine morao se drastično udebljati i sakriti svoje mišiće za ulogu u filmu. Otkrio je kako je u tri tjedna uspio "nabaciti" čak 20 kilograma, ali kaže kako mu je bilo grozno
Vidi originalni članak

Glumac Mark Wahlberg (50) nekad je radio kao Calvin Klein model, a zbog svojih uloga u mnogim akcijskim filmovima poznat je i po svojim mišićima. Međutim, za ulogu u filmu "Stu" morao je u potpunosti promijeniti izgled.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Wahlberg je ranije ove godine u sredini snimanja filma promijeniti ishranu i mjesec dana je jeo u prekomjernim količinama kako bi imao dovoljno kilograma za ulogu boksača Stuarta Longa koji zatim postane svećenik.

- Htjeli su da zdravim putem dođem do debljine, ali toliko dugo sam na strogom režimu, da sam jedva dočekao jesti palačinke - rekao je u jednom prilikom Mark.

Čini se kako je ipak požalio što je morao toliko jesti. Prva dva tjedna morao je jesti 7.000 kalorija dnevno, a dva tjedna nakon toga ogromnih 11.000.

MARK WAHLBERG Od turbulentne mladosti i droge do višemilijunskih ugovora u najboljim akcijskim filmovima

- Bilo je zabavno otprilike prvih sat vremena - priznao je Wahlberg voditelju Jimmyju Fallonu ranije ovaj tjedan u The Tonight Showu.

Osim što se udebljao Wahlberg je obrijao kosu za snimanje, a prije toga pustio brkove. Ispričao je koliko je debljanje drugačije od mršavljenja.

- Bilo je vrlo teško, fizički, to napraviti. Kad mršaviš samo istrpiš: ne jedeš i puno vježbaš. Za ovo sam morao jesti nakon što sam već bio sit. Morao sam jesti svaka tri sata, nije bilo uopće zabavno - tužno je priznao glumac.

Jedan od razloga zašto se Wahlberg morao udebljati tom brzinom je zbog ograničenja tijekom snimanja. Kaže kako su imali samo 30 dana da snime sve, a da je dugo htio glumiti u tom filmu.

- Bilo je dosta ludo što sam većinu toga morao sam financirati - ispričao je Mark o dijeti ovog travnja.

Sretan je što se mogao vratiti svojem normalnom režimu i prehrani.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nap 18.07.2021.

    Dobar glumac

  • ifana 18.07.2021.

    Mark Wahlberg dodi u Slavoniju tamo imade zdravih kalorija

  • 17.07.2021.

    Kamo je nestao komentar 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare