To je to što me zanima!

Mark Zuckerberg i supruga u 2023. dobit će treću kćer: 'Za avanture i ljubavi koje dolaze'

Supružnici Novu godinu dočekali u svečanim kombinacijama. Priscilla je na sebi imala široku šljokičastu haljinu ispod koje joj se nazirao trudnički trbuščić, dok je  Mark nosio crno odijelo s leptir mašnom i bijelom košuljom
Vidi originalni članak

Mark Zuckerberg (38), suosnivač Facebooka i Meta platforme, na društvenim mrežama podijelio je fotografiju s trudnom suprugom Priscillom (37). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretna Nova godina! Za sve avanture i ljubavi koje dolaze u 2023. - proučio je. 

Mark i Priscilla trenutačno čekaju treće dijete. Zajedno već imaju kćeri Maximu (7) i August (5). 

Supružnici su na novoj fotki pozirali u svečanim kombinacijama. Priscilla je na sebi imala široku šljokičastu haljinu ispod koje joj se nazirao trudnički trbuščić, dok je  Mark nosio crno odijelo s leptir mašnom i bijelom košuljom.  

Podsjetimo, Mark i supruga krajem rujna objavili su sretnu vijest o dolasku trećeg djeteta. Ponosni otac objavio je sve na društvenim mrežama i, zajedno sa suprugom, otkrio da se radi o trećoj djevojčici.

Inače, Mark i Priscilla upoznali su se 2003. godine, na zabavi Sveučilišta Harvard. Zaručili su se 2011., osam godina kasnije.

Vjenčanje para bilo je u prisutnosti najbližih prijatelja, a kako bi ostalo u potpunosti u tajnosti Zuckerberg nije uzeo godišnji i nisu išli na medeni mjesec. Supruzi je zbog toga obećao svake godine po jedan medeni mjesec.

Prvo dijete dobili su u 2015. godine kada su i otkrili da su pokušavali začeti čak sedam godina. Priscilla je prije toga imala tri spontana pobačaja. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KusNjega 04.01.2023.

    Super, sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare