To je to što me zanima!

Markle sretnija no ikad: Harry obavio zadnju obvezu kao princ

Meghan je došla kao pratnja princu u vatrenoj haljini londonskog brenda Safiyaa. Svojim je stajlingom uspjela dobiti efekt ženstvenosti i dašak holivudskog glamura kojem od sada ponovno pripada
Vidi originalni članak

Princ Harry (35) odradio je svoj posljednji zadatak kao general kraljevske mornarice, te na službeno primanje u Royal Albert Hall u Londonu došao sa suprugom Meghan Markle (38), koja nije skidala osmijeh s lica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Markle je došla u vatrenoj haljini londonskog brenda Safiyaa. Uz to je nosila torbicu Manolo Blahnik Capri Jewel Buckle od satena s prepoznatljivom kopčom, Simone Rocha naučnice u koraljnoj nijansi i Stuart Weitzman salonke od brušene kože. Svojim je stajlingom uspjela dobiti efekt ženstvenosti i dašak holivudskog glamura kojem od sada ponovno pripada. 

Harryja su dočekali na prijemu s velikim ovacijama, pljeskom i oduševljenjem publike. Nije krio veselje što je ovako toplo dočekan nakon odluke da napusti domovinu i obitelj. Mnogi su primijetili koliko je uživao u svojoj ulozi i pitali se zašto je uopće donio takvu naglu i nepromišljenu odluku bez imalo kompromisa.

RACHEL U 'SUITS' Meghan ponudili milijun dolara po sekundi da se vrati u seriju

Meghan se dan ranije pojavila na svom posljednjem samostalnom angažmanu u Robert Clack u Dagenhamu povodom obilježavanja Dana žena. Tada je po prvi puta od odlaska u Kanadu razgovarala o sinu Archieju, za kojeg je kazala da je dao smisao njezinu životu. 

Meghan je sada spremna za brojne sastanke i dogovore u Hollywoodu, a njezini su joj agenti počeli tražiti ulogu. Meghan bi željela glumiti superheroja kao svoju povratničku ulogu. Čini se kako se glasine brzo šire pa se ponovno javila zainteresiranost za nju.

Podsjetimo, kratko nakon što su se vratili iz Kanade nakon praznika, Meghan i Harry objavili su kako se povlače s kraljevskih dužnosti. Kraljica Elizabeta (93) je Harryju rekla neka ne odstupe, međutim, nije ju poslušao. 

ŽELI GLUMITI SUPERHEROJA Meghan potvrdila da se vraća glumi, agenti joj traže ulogu...

Izvori bliski obitelji tvrde da je odluka Harryja i Meghan povrijedila posebno starije članove kraljevske obitelji. Obitelj je za njihovu odluku saznala preko televizijskih vijesti, što je tada izazvalo bijes na dvoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • plik 09.03.2020.

    ništa se Harryju nije promijenilo, samo je dobio drugu "kraljicu"....

  • plik 09.03.2020.

    eee, moj Harry....

  • medeki 08.03.2020.

    A jesu vam komentari. Bolje da se maknuti od ovih glupih nazovi poslova. Gdje se samo pojavljuju po protokolu, on nešto pročita, ona prima buketiće, novine objave članak čija je haljina ljepša, Katina ili njena, itditd. Bili bi samo sjena starijeg brata i njegove obitelji. Smatram da su napravili pravu stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare