To je to što me zanima!

Marko Grubnić o novoj torbici: 'Ovakvu istu je nosila Lady Di!'

Torbicu je Lady Diani 1995. poklonila tadašnja prva dama Francuske, Bernadette Chirac. Nakon toga, Dior je torbicu nazvao Lady Dior, a kad se pojavila u trgovinama 1996. rasprodana je u rekordnom roku, kaže
Vidi originalni članak

Marko Grubnić (38) na Instagramu se pohvalio najnovijim modnim dodatkom čijom bi vrijednošću tri mjeseca mogao dobro hraniti četveročlanu obitelj.

POGLEDAJ VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je, naime, o Diorovoj torbici kakvu je nosila Lady Di. Cijene takvih modela na internetu kreću se oko 5200 dolara, odnosno 32 tisuće kuna.

- Torbicu je Diana nosila 1995. tijekom posjete pariškoj izložbi Paula Cézannea. Prije izložbe dočekala ju je prva dama Francuske, Bernadette Chirac, i poklonila joj torbicu. Dijana je ponijela torbicu te večeri, snimljena je s njom. Nakon toga Dior je torbicu koja se prvo zvala Chouchou, prekrstio u Lady Dior. Kad se 1996. godine ponovno pojavila u prodaji pod tim imenom, rasprodana je u rekordnom roku - napisao je Grubnić u objavi.

Fotografije s novom trobicom mu lajkale su mu Nina Badrić (48) i Maja Šuput (41). 

- 'Predivna', 'Prelipa', 'Lijepa mi je torba, a još ljepša ova priča i pojašnjenje' - pisale su mu oduševljene pratiteljice.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Marko ponosno pokazuje svoje skupe torbice. U samo mjesec dana počastio je svoje pratitelje dvjema torbicama čija cijena nekoliko puta premašuje prosječne hrvatske plaće.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • melir 25.05.2021.

    Pa zar se on nije javljao u vrijeme zatvaranja i kukao 🤦‍♀️😂🤣 a sada ludovanje sa ovim zenskim torbicama 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

  • D__B 07.05.2021.

    E da oce on zavrsit ka lady di

  • ZEUS_4 07.05.2021.

    Tko vise forsira ovu probusenu torbicu. Tipicni primjer peskira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare