To je to što me zanima!

Marko Grubnić skupljao boce u Virovitici: 'Volim probati svašta, ovo me naučilo puno o životu'

Stilist je šetao ulicama Virovitice, a družio se i s lokalnim stanovnicima. Jednom od njih pomogao je i s bocama, a nama je ispričao kakvo mu je bilo iskustvo
Vidi originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić (41) u četvrtak se družio s lokalnim stanovnicima Virovitice, a sa Zdravkom Delačem je i skupljao boce. Kako prenosi ICV, Zdravko je poznat stanovnicima Virovitice upravo po skupljanju boca diljem grada, a na jedan je dan, čini se, dobio i svog pomoćnika.

PLIJENIO PAŽNJU Modni Mačak 'rasparanim' hlačama i trbušnjacima prkosi zimi, pratitelji ga hvale: Lijepo!

Marko je u Virovitici snimao emisiju Roberta Knjaza, u kojoj se poznate osobe na jedan dan bave svakodnevnim poslovima građana, a snimanje ih je podsjetilo na poznatu emisiju 'Mjenjačnica'.

Nazvali smo i Marka, koji je za 24sata objasnio o čemu je riječ: 

- Snimali smo emisiju, ne znam kako će se zvati, ali to je nešto poput 'Mjenjačice'. Bilo mi je divno s Knjazom i cijelom njegovom ekipom i jako sam sretan jer sam upoznao tako dobrog čovjeka iz Virovitice i vrijednog, koji me danas naučio svemu - govori nam Grubnić. Dodao je i kako mu je ovo bilo zanimljivo iskustvo te nešto s čime se nikad dosad nije susreo.

- Zdravko me naučio puno lijepih stvari, ne samo da budem vrijedan, naučio me puno više, kako pobijediti neke loše stvari u životu, kako dobro pobjeđuje loše. Bit će jako zabavno i jedva čekam da vidim emisije - pojasnio je Marko. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ja4321 18.03.2023.

    Kakav smo mi ogavan narod, eto. Moze se on nekome svidjati ili ne, ali ja se ne sjecam da je ikad ista ruzno rekao, da je ikad ikoga omalovazio ili bilo sta drugo. Kriv je jer je duginih boja. Bu-hu, jaka stvar. Al bitno da svi kazu "bas me briga tko s kime spava". Da je nekoga natamburao slucajno, onda bi svi gledali svoja posla..  Jel bi vam tereza kesovija ili thompson skupljali boce? Aj ne laprdajte bezveze, stvarno ste komplesasi teski kad se bavite tudjim zivotom.

  • take it back1 17.03.2023.

    Toliko je bahat i umišljen da se izruguje sa ljudima koji jedva imaju za preživjeti dan. Jadno, očajno i bezobrazno.

  • Megi blue 16.03.2023.

    Boze, i na ovim fotkama se smjeska.... Njega bi se u mraku bez problema prepoznalo.😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare