To je to što me zanima!

Marko Grubnić u govnima bio sve do leptir-mašne

Donosimo najzanimljivije ulomke iz 'skandalozne' knjige Modnog Mačka. Piše o svojim počecima, o suradnji s Indirom i vraćanju Maje Šuput u štikle
Vidi originalni članak

Modni Mačak napisao je knjigu 'Otkrit ću vam tajnu' u kojoj je opisao svoja druženja s hrvatskim zvijezdama. Kazao je kako se nada da se nitko od osoba spomenutih u knjizi neće uvrijediti zbog toga što u javnost iznosi nepoznate informacije o njima. Knjigu je posvetio svojoj mami Branki, ženi koja ga je odgajala nesebičnom ljubavlju i požrtvovnošću zbog koje je postao ono što je danas. Mi vam donosimo najzanimljivije dijelove knjige.

IPAK SE IGRAO S AUTIĆIMA
Sve su moje barbike bile originalne. Imao sam ih jako puno, minimalno dvadesetak - sve moguće varijante Barbie, Kena, Barbiene sestrice Skiper... Imao sam i Barbie - kuću, a naročito sam se volio igrati s ružičastim barbikinim Cadillacom, što je najbolji odgovor onim zlim jezicima koji tvrde da se u djetinjstvu nisam igrao s autićima!

KAKO JE SVE POČELO...
Početak cijele priče bio je slučajni susret s Vesnom Pisarović u Požegi, njezinom rodnom gradu u kojem sam tada studirao. Bila je jesen 2000. godine. Vesna koja je u tom trenutku, zahvaljujuću Eurosongu, bila vodeća hrvatska estradna zvijezda, gostovala je na lokalnoj glazbenoj manifestaciji.

POKAZAO SAM INDIRI PUT NA BINU
Na koncertu u Vukovaru se nakon jednog od presvlačenja brzo popela na pozornicu pri čemu se dogodila nezgoda. Jedna od plesačica joj je nehotice izbila iz ruke mikrofon, koji je pao ispred pozornice. U tom trenutku Indira je mrtva hladna, u štiklama od 12 centimetara skočila s dva metra visoke bine, zgrabila mikrofon s poda i nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo. No penjući se natrag pala je na leđa i na trenutak ostala ležati među kabelima i reflektorima, dok smo se mi u panici sjatili oko nje, strahujući da je slomila kralježnicu. Ali žena zmaj odmah se digla - ja sam joj pokazao kojim se putem može popeti na binu, i ona se vratila kao da se ništa nije dogodilo. Cijelo vrijeme nije prestajala pjevati, tako da publika apsolutno nije dobila dojam da se nešto događa - mislili su da je u pitanju još jedno presvlačenje. 

PREVLADALA JE LJUBAV IZMEĐU INDIRE I MENE
Jednom su nas pokušali posvađati. Njezin bivši stilist, koji više nije živio u Zagrebu, jednom je prilikom, ničim izazvan, došao u grad, na Indirina vrata, i izmislio i ispričao joj jednu vrlo ružnu priču o meni. Ne sluteći tada da je bivši stilist došao po zadatku, Indira me nakon tog posjeta nervozno nazvala. Osjetio sam odmah u njezinu glasu da nešto nije u redu - rekla mi je da je s našom suradnjom gotovo, da više nemamo što raditi i završila razgovor... Bio sam u šoku. Ostao sam bez teksta - apsolutno nisam znao što se dogodilo... Prošlo je nekoliko dana, tijekom kojih sam uporno tražio objašnjenje za ono što se zbilo. No nakon tri - četiri dana, kad smo se ohladili, ipak su prevladali naša ljubav i povjerenje.

VRATIO SAM MAJU ŠUPUT U ŠTIKLE
Izbaciti Maju Šuput iz štikli i ubaciti je u starke modni je zločin protiv čovječnosti. Nakon što se konačno iskobeljala iz starki, dodatno je uzletjela i poslije tog comebacka u potpetice radili smo pregršt snimanja u najvišim štiklama u Hrvata. Ukratko - obožavam raditi s Majom Šuput i siguran sam da ćemo surađivati sve do kraja karijere, ili moje ili njezine.

MARKO GRUBNIĆ: OTKRIT ĆU VAM TAJNU, DRUGI DIO

Idi na 24sata

Komentari 62

  • pempic 10.07.2009.

    fuj bljak.... ne bi bicikli naslonila na grubnića, hamdija ja tisuću puta bolji komad od ovog pedera

  • koka 30 10.07.2009.

    ovo je najorginalniji i najsmjesniji naslov sto sam ikad procitala!!!!!!!!!!!!!

  • mayhem26 10.07.2009.

    Bio u govnima,pa gdje ce bit nego u govnima kada je DERPEEEEEE!!!!!!!!Hehehehhehe:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare