To je to što me zanima!

Marko Matei: Puno više sam se zafrkavao nego što sam kuhao

PROFITIRAO JE Iako Marko Matei nije pobijedio, u showu se zaljubio. S Ivanom Čuljak dogodila mu se ljubav na prvi pogled. San mu je jednog dana otvoriti bistro
Vidi originalni članak

Ispao sam jer sam zaboravio da sam došao po titulu novog Masterchefa. Prepustio sam se zezanciji što me koštalo, rekao je Marko Matei (32). Zbog loše skuhanog indonezijskog jela izbacili su ga iz showa.

- Nisam završio jelo do kraja i zaboravio sam neke namirnice. Ipak, sretan sam što sam bio među osam najboljih - rekao je modni dizajner po struci. Njegova djevojka Ivana Čuljak (24), s kojom se zbližio na snimanju emisije, bila je tužna nakon što je otišao.
- Jako mi je nedostajao - rekla je Ivana. Njemu je najteže palo što više nisu mogli biti zajedno, ali bio je sretan jer se Ivana ostala natjecati. 

- Nisam osvojio 200.000 kuna nagrade, ali barem sam našao djevojku - hvali se Marko. Posljednja dva mjeseca radio je u zagrebačkom bistrou. No ovih dana dobio je bolju poslovnu ponudu za rad u restoranu.

- San mi je otvoriti bistro u kojem ću biti glavni kuhar. Do tada trebam još puno učiti, proliti znoja, porezati prste i opeći se - dodao je. Marko je kuhati naučio u Španjolskoj gdje se u komuni liječio od ovisnosti. Ondje je proveo tri godine, a najdraže jelo mu je paella. 

Ostavili su svoje partnere jer su se u izolaciji zaljubili

U vezi smo otkad smo ušli u Masterchef vilu, otkrio je Matei. Ivana je tad ostavila tadašnjeg dečka, a Marko djevojku. Par od ljeta živi zajedno u Zagrebu. Kažu da ljubav prema finoj kuhinji nije jedino što ih spaja.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 06.12.2012.

    Aha samo za tebe...

  • Papillon_1 06.12.2012.

    Matei nije ni jednom bio među tri najbolja natjecatelja, samim tim je zaslužio ispasti. Doduše nije bio ni u eliminacijskim izazovima, stalno se nekako izvlačio

  • jazz2610 06.12.2012.

    Palfi voli pametovati i to mi se ne sviđa kod njega. Teži stupanj arogancije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare