To je to što me zanima!

Marko Perković Thompson ipak neće pjevati u Austriji

Austrijske vlasti smatraju da koncert predstavlja opasnost za javni red, mir i sigurnost. Prodaja ulaznica za koncert obustavljena je u petak ujutro
Vidi originalni članak

Austrijske su vlasti zabranile koncert Marka Perkovića Thompsona, koji je bio planiran za 7. lipnja u mjestu St. Andrae u južnoj Koruškoj. Koruški zemaljski ured za sigurnost u petak je utvrdio da bi održavanje koncerta bilo povezano s povišenim rizikom za javnu sigurnost. Gradonačelnik St. Andraee, socijaldemokrat Peter Stauber nakon toga je zabranio održavanje koncerta. Prodaja ulaznica za koncert obustavljena je već u petak ujutro. Mjesni nogometni klub koncertom je namjeravao obilježiti početak Europskog nogometnog prvenstva. Koncert se trebao održati dan uoči prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Euru, protiv Austrije u Beču.
- Zahvalan sam za jasno stajalište vlasti, koje smatraju da koncert predstavlja opasnost za javni red, mir i sigurnost - izjavio je Stauber. Slične razloge navele su i švicarske vlasti koje su iz bojazni od sukoba nogometnih navijača zabranile Thompsonov nastup planiran za 11. svibnja u kantonu Zuerich. Nogometni klub St. Andrae sada mora vratiti novac za prodane ulaznice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rođo1 25.04.2008.

    držise marko bolje biti pravi domoljub pa makar i samo u hrv atskoj nego pizda u cijelom svijetu kao pojedini

  • nikola1991 25.04.2008.

    žao mi je što ovako mora biti

  • Inkoba 25.04.2008.

    jebiga thompsone stavili te ljudi na crnu listu mozes sada samo po hrvatskoj pjevat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare