To je to što me zanima!

Marko Perković Thompson prije je živio u razvratu?

Marko Perković Thompson bio je ovisan o seksu s nepoznatim obožavateljicama i varao je suprugu Danijelu Martinović, otkriva knjiga 'Magnum'
Vidi originalni članak

Marko Perković Thompson (41) bio je ovisan o seksu s nepoznatim obožavateljicama i varao je prvu suprugu Danijelu Martinović, otkriva knjiga “Magnum”. Napisala ju je Thompsonova dugogodišnja prijateljica Nada Grgić (potpisala se pseudonimom Idana Ivanov). Preobražaj glavnog lika, domoljubnog pjevača Tomislava Prlića Magnuma, iz bludnika u duboko religioznog čovjeka počinje kad od izvjesne gospođe Bero dobije na dar jedan tekst i medaljon sv. Benedikta, od kojeg se Thompson nikad ne odvaja.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Gara 04.07.2008.

    šta ima loše u tome..čovik je ševio a ne ubijo..samo ti uživaj i budi pametan..

  • Hercegovkica 02.07.2008.

    Mate, a zar se fotomontaža ne može napraviti i crno - bijelo?????Osim toga pjesma Bojna Čavoglave je nastala u ratu, a što je trebao napisati, tucite ns, gazite nas, koljite nas....a što se Jasenovca tiče, nije Thompson jedini pjevač koji je pjevao Jasenovac!!! Aha tebi je gora izjava Srbe na vrbe nego to da Hrvatska nikada neće biti država..... i ti se izjašnjavaš Hrvatom??????Sramota!!!

  • mateo4x4 01.07.2008.

    Hercegovka - bageri nisu fotomontaža jer je bio crno-bijeli film... uostalom, Thompsonove pjesme tipa \"Jasenovac i nova gradiška\", \"Bojna Čavoglave\" i još par ostalih zvuče kao domoljubne pjesme??? Ja se baš i nebi složio... ja bi se više složio kad bi mi rekla da su... Tito izjavljivao da će Sava teći uzvodno prije nego nastane Hrvatska država, ali mislim da je gora rečenica kad su Ustaše govorili \"Srbe na vrbe\"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare