To je to što me zanima!

Marko Petrić s festivala u Puli na plažu: 'Počeo je godišnji'

Glumac je objavio da je na godišnjem odmoru, a na godišnjem je i njegova djevojka plesačica Valentina Walme. Nije poznato ljetuje li par zajedno
Vidi originalni članak

Glumac Marko Petrić, kojeg smo ove godine gledali u zabavnom showu 'Ples sa zvijezdama', otišao je na ljetovanje i pohvalio se isklesanim tijelom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Marko je svojim pratiteljima otkrio da je na godišnjem i da je prvi dan iskoristio za plivanje, a u kupaćim gaćama pokazao je mišićavi torzo.

- I, godišnji je službeno počeo... Prva ruta isplivana. Bolje da nestane sela nego običaja - napisao je uz fotografiju.

Uz brojne pohvale obožavatelja, objavu je komentirali i njegova djevojka plesačica Valentina Walme te je emotikonima pokazala da je oduševljena njegovim tijelom.

PAR IZ SNOVA Valentina Walme i Marko Petrić došli na 69. Pula Film Festival

Iako nije poznato ljetuje li par zajedno, Valentina je prije dva dana objavila da je također na godišnjem odmoru, a tada su zajedno bili na 69. Pula Film Festivalu.

Podsjećamo, par je u početku skrivao svoju vezu od očiju javnosti. Ali nakon što su prvi put zajedno snimljeni prošle jeseni potvrdili su da su zajedno. Oboje su sudjelovali u posljednjoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'. Marku je mentorica bila Gabriela Pilić, a Valentina je plesala s glumcem Pedrom Soltzom, s kojim je na kraju odnijela pobjedu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S TINOM WALME

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Purger Zagreb 21.07.2022.

    Tko je taj ??????????

  • odcentramalonadesno 21.07.2022.

    Jede li ovaj išta ??

  • HeIlraiser 21.07.2022.

    "Glumac"

Komentiraj...
Vidi sve komentare