To je to što me zanima!

Marko pokazao raskošni ormar: 'Danima ga već preuređujemo'

Pokazao je kako ima na stotine majica, naočala, raznih odjevnih predmeta. Pokazao je i kako čuva Louis Vuitton kutije u kojima je dobio 'krpice', a ima i zalihu parfema i raznih torbica
Vidi originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić (38) dao je pratiteljima uvid u svoj veliki, raskošni ormar. Posložio je odjeću i snimio video kojim je pokazao koliko je uredan. Ipak, mnogima su, više od urednosti, za oči zapele njegove modne 'krpice'.

POGLEDAJTE VIDEO: Markova podrška u vrijeme pandemije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokazao je kako ima na stotine majica, naočala, raznih odjevnih predmeta. Pokazao je i kako čuva Louis Vuitton kutije u kojima je dobio 'krpice', a ima i zalihu parfema i raznih torbica.

- Danima već preuređujemo i uređujemo moj 'walk in' ormar - napisao je Marko. 

Iako je vrlo aktivan na društvenim mrežama, Marko dosad nije pokazao svoj ormar. Za fotografije većinom pozira u gradu i na raznim, objektivu privlačnim mjestima. Posljednjih nekoliko tjedana Marko provodi kod kuće zbog mjera oko korona virusa pa je objavio nekoliko fotografija iz udobnosti doma, a prije pandemije Marko nam je novinarima 24sata otvorio svoja vrata. 

- Jako mi je bitan dom, volim toplinu doma i osjećaj kad sam u njemu da je to moje gnijezdo, tu sam zaštićen od svega i svih. Moja oaza mira. Volim taj osjećaj kad dođem kući nakon napornog dana, nema više stresa i briga. Nikad nisam koristio usluge arhitekata, nego sam sam uređivao stan, to mi je jako važno jer je to ipak moj dom - rekao je tada Marko. 

Grubnić jako pazi na detalje, što se modnih kombinacija tiče, ali i stana. Teta Ana mu pomaže u čišćenju stana, ali svakog dana on posprema svoje stvari kako bi znao gdje što stoji i kad mu to zatreba da ne traži dugo. 

- Odmalena sam vrlo uredan i pedantan, volim da je svaka stvar na svome mjestu i tako je izgledala i moja soba. Roditelji nikad sa mnom nisu pisali domaće zadaće niti mi pospremali sobu, to je uvijek bio samo moj zadatak - rekao je Marko. 

POGLEDAJ MARKOVA 24 PITANJA: 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • komentatorxyz 02.05.2020.

    Ovo je valjda jedina tema u kojoj se slažu i u kojemu svi komentari koji pljuju socjalMarkeca imaju isključivo pozitivne ocjene.

  • Fajlpz 02.05.2020.

    Sad kupi još koju krpicu dobio si pomoć od države.Sram te bilo do neba. Da imaš obraz napravio bi kuću pod zemljom i nikad više ne izlazio.

  • ZnamoDaSmeta 02.05.2020.

    Neka mu. Nije ni njemu lako u životu. Srećom mislim da nije zarazno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare