Obavijesti

Show

Komentari 63

Marko pokazao raskošni ormar: 'Danima ga već preuređujemo'

Marko pokazao raskošni ormar: 'Danima ga već preuređujemo'
13

Pokazao je kako ima na stotine majica, naočala, raznih odjevnih predmeta. Pokazao je i kako čuva Louis Vuitton kutije u kojima je dobio 'krpice', a ima i zalihu parfema i raznih torbica

VIDEO

Modni stilist Marko Grubnić (38) dao je pratiteljima uvid u svoj veliki, raskošni ormar. Posložio je odjeću i snimio video kojim je pokazao koliko je uredan. Ipak, mnogima su, više od urednosti, za oči zapele njegove modne 'krpice'.

POGLEDAJTE VIDEO: Markova podrška u vrijeme pandemije

Pokretanje videa...

00:49

Pokazao je kako ima na stotine majica, naočala, raznih odjevnih predmeta. Pokazao je i kako čuva Louis Vuitton kutije u kojima je dobio 'krpice', a ima i zalihu parfema i raznih torbica.

- Danima već preuređujemo i uređujemo moj 'walk in' ormar - napisao je Marko. 

Iako je vrlo aktivan na društvenim mrežama, Marko dosad nije pokazao svoj ormar. Za fotografije većinom pozira u gradu i na raznim, objektivu privlačnim mjestima. Posljednjih nekoliko tjedana Marko provodi kod kuće zbog mjera oko korona virusa pa je objavio nekoliko fotografija iz udobnosti doma, a prije pandemije Marko nam je novinarima 24sata otvorio svoja vrata. 

- Jako mi je bitan dom, volim toplinu doma i osjećaj kad sam u njemu da je to moje gnijezdo, tu sam zaštićen od svega i svih. Moja oaza mira. Volim taj osjećaj kad dođem kući nakon napornog dana, nema više stresa i briga. Nikad nisam koristio usluge arhitekata, nego sam sam uređivao stan, to mi je jako važno jer je to ipak moj dom - rekao je tada Marko. 

Grubnić jako pazi na detalje, što se modnih kombinacija tiče, ali i stana. Teta Ana mu pomaže u čišćenju stana, ali svakog dana on posprema svoje stvari kako bi znao gdje što stoji i kad mu to zatreba da ne traži dugo. 

- Odmalena sam vrlo uredan i pedantan, volim da je svaka stvar na svome mjestu i tako je izgledala i moja soba. Roditelji nikad sa mnom nisu pisali domaće zadaće niti mi pospremali sobu, to je uvijek bio samo moj zadatak - rekao je Marko. 

POGLEDAJ MARKOVA 24 PITANJA: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...