To je to što me zanima!

Marko prekinuo s Rasemom pa završio s 'Ljubinom' Ljubicom

Ljubica je spavala kod mene dok smo išli na Plitvice, zbližili smo se i kasnije završili skupa. Ja sam prekinuo s Rasemom jer je ona htjela ono što joj ja ne mogu dati, otkriva Skelin
Vidi originalni članak

Nakon što je Rasema otkrila da je prekinula s Markom Skelinom i da još uvijek boluje za njim, on je za RTL potvrdio da su prekinuli nakon snimanja zadnje epizode, da je on završio s Ljubinom Ljubicom te im je objasnio svoju stranu priče.

- Ljubica je spavala kod mene dok smo išli na Plitvice, zbližili smo se i kasnije završili skupa. Ja sam prekinuo s Rasemom jer je ona htjela ono što joj ja ne mogu dati, ne mogu se zaručiti s nekim nakon mjesec, dva veze - rekao je Skelin za RTL.

- Sa svojom pokojnom suprugom sam bio u vezi godinu dana prije nego što sam se zaručio - dodao je Skelin.

BRAK NA DRUGOM MJESTU Ljubo i Ljubica: Ne možemo do popa prije nego probamo seks

Na pitanje je li sad u vezi s Ljubicom, Marko odgovara: 'Nisam. Ja sam bio s njom iskren od A do Ž, rekao sam joj kakav sam i što očekujem od partnerice, a to je iskrenost. No, onda sam shvatio da mi je lagala. Ne bih o tome što mi je lagala', rekao je Marko te dodao: 'Ja sam je volio i poštivao, ali ona nije bila iskrena i nije bilo smisla da nastavimo dalje. Sad smo prijatelji, isto kao što sam prijatelj s Rasemom i svima ostalima', kaže farmer.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na snimanju zadnje emisije su se dogodile neke stvari, nešto ružno i Marko i ja smo se razišli svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli. Ne bih pričala ništa loše o čovjeku u kojeg sam bila zaljubljena, ja još uvijek bolujem za njim - rekla je Rasema za RTL.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • igidus 16.03.2019.

    Rasema je živjela kraj Gračaca u jednom selu sa udovcem i kad ga je opeljušila i dovela do ludila sa čaranjem što su njegova djeca uvidjela otišla tražiti novog, a RTL umjesto da provjeri kakve se vještice javljaju njima je sve zanimljivo. Nie teško provjeriti navode, jer je poznata u i oko Gračaca..

  • Mthesecond 16.03.2019.

    Ova Rasima jos nije bila ni upoznala tog covjeka,jos ih nisu bili ni spojili,ona vec bila u transu zbog njega,pricala to je covjek mog zivota,moja ljubav zivota,ko da ga zna dvjesto godina :)) Pravila planove s nepoznatim joj tad muskarcem :) Ista prica s njom I zadnji put kad je bila u tom showu..I onda padne u bed kad joj se ne ostvare planovi..Pomislis koliko nisko neke zene mogu pasti,koliko ima tih ajmo reci "ocajnica" koje pate,vape za muskarcima..Nije lijepo za vidjeti..

  • Cronik1 16.03.2019.

    Ja se ne čudim kandidatima Ljubavi na selu jer da su oni poželjni i kvalitetni ne bi morali preko tv-a tražit ljubav...

Komentiraj...
Vidi sve komentare