To je to što me zanima!

Marko Tolja u Lisinskom sa Zrinkom Cvitešić i Gabi Novak

Novi je to izazov za njega nakon što je više puta napunio kazalište Komedija, a na koncertu u Lisinskom na pozornici će mu se pridružiti Zrinka Cvitešić i Gabi Novak
Vidi originalni članak

Marko Tolja će 2. prosinca održati prvi solistički koncert u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Novi je to izazov za njega nakon što je više puta napunio kazalište Komedija, a na koncertu u Lisinskom na pozornici će mu se pridružiti Zrinka Cvitešić i Gabi Novak.

Marko će, uz pratnju benda i spomenute dvije dame, izvesti i nekoliko božićnih pjesama budući da će već početi Advent.  Marko Tolja objavio je tri albuma: ‘Stare dobre stvari’, ‘Vrijeme briše istinu’ i ‘Ljubav u boji’, dobitnik je Porina i pobjednik dvaju televizijskih emisija, ‘Zvijezde plešu’ i ‘Zvijezde pjevaju’.

Za sve koji možda nisu znali, Marko je rođeni Riječanin, nećak Davora Tolje iz grupe ‘Denis&Denis’, a neko je vrijeme  u mladosti pjevao u klapama. Bio je gost Olivera Dragojevića na koncertu u londonskom Royal Albert Hallu. Lisinski je očito njegov prvi sljedeći izazov.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare