To je to što me zanima!

Marlon Brando: 'Nikada nisam uspio pronaći sebe, a ni ljubav'

TAJNE IZ PODRUMA U Brandovoj vili pronađeno je 300 sati razgovora s pokojnim glumcem, u kojima Marlon progovara o tužnom životu i svojoj mnogobrojnoj djeci
Vidi originalni članak

Moj je život bio glamurozan, no neispunjen. Tražio sam sebe i ljubav, no niti jedno nisam pronašao, kaže hrapavim glasom.
Marlon Brando preminuo je 2004. od kolapsa respiratornog sustava. Patio je od pretilosti i dijabetesa. Nekad ikona seksepila i muške ljepote imala je tad više od 130 kg.

- Prejedao se pa onda gladovao još od šezdesetih godina. Time je pokušao zakrpati rane koje su mu uzrokovali roditelji, majka alkoholičarka i otac koji ga je do svoje smrti javno omalovažavao i kritizirao čak i pred novinarima - kaže Stevan Riley o glumcu koji je, tvrde redatelji koji su s njim radili, bio najnepovjerljiviji kolega kojeg su ikad upoznali.

Vrhunski je čitao ljude i “skidao” njihova lica za svoje uloge, ali za njega su prijateljstvo i ljubav bili laž. U dugo skrivanim intervjuima Brando se osvrnuo i na to koliko je bio loš otac svojoj djeci, kojih je imao barem 16.

Pokojni sin Christian 1990. u očevoj kući ubio je tadašnjeg dečka svoje polusestre Cheyenne Brando. On je završio u zatvoru, a Cheyenne se pet godina kasnije objesila u majčinoj kući na Tahitiju. Brando joj nije došao na sprovod. Svoje potomke nazvao je svojim propustima.

Utjehu u posljednjim godinama pronašao je u prijatelju Michaelu Jacksonu, a njegov sin Miko Jacksonu je čak bio asistent i zaštitar.

- Tata je zadnje godine života bio depresivan i jedino ga je odlazak na Neverland mogao smiriti - rekao je njegov sin Miko (56).

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Medici 06.04.2017.

    Legenda

  • marija68 06.04.2017.

    O pokojnima sve najbolje,dosta je blaćenja ovi vaki oni naki.R.I.P Marlon Brando!

  • retita🦋 06.04.2017.

    Ljubav se ne traži.Pronađe te ako dopustiš.:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare