To je to što me zanima!

Maro i Jana stižu s oružjem u Dubrovnik, a Deši je sve lošije

Maro se neugodno iznenadi kad sazna da je pošiljku oružja organizirao Rocco. Među razvijenim fotografijama, Jana pronalazi fotografiju Judite koja ljubi Tomicu
Vidi originalni članak

Nakon saznanja da je Dživo bio otac Dešinog djeteta, povrijeđena, izdana i prezrena od svih, Judita se slama u Roccovom zagrljaju, kojem ide na ruku Juditino teško stanje. Ipak, po povratku u Vilu Menčetić, potresena Judita ne može skupiti snage da kaže Maris što je saznala o Dešinoj trudnoći. Sonja posjećuje Borisa u zatvoru i zavodi ga. Boris pod utjecajem alkohola popušta Sonjinim čarima. Dok Sonja vjeruje da između njih postoji ljubav, Boris je nakon nekoliko trenutaka strasti ponovo odbija. 

Filip daje Deši posljednju bočicu antibiotika. No, Deši je sve gore te Filip, zabrinut za njen život, krade dozu antibiotika kako bi je spasio. Sestra Gloria otkriva da u bolnici nedostaju dvije doze rijetkog lijeka i posumnja na Filipa.

Jana i Maro pod okriljem noći kreću za Dubrovnik. U riskantnoj operaciji prijevoza tereta, oružja i municije, zadivljena Marovom hrabrošću i domoljubnim zanosom, Jana ga prima za ruku. Maro i Jana stižu s oružjem u Dubrovnik te dok Miho Janu dočekuje kao heroinu, Maro se neugodno iznenadi kad sazna da je pošiljku oružja organizirao Rocco. U Alexovoj komori Jana razvija fotografije sa Šipana. Među razvijenim fotografijama, Jana pronalazi fotografiju Judite koja ljubi Tomicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare