To je to što me zanima!

Marširao u suknji: 'Ovo je veliki pomak za BiH. Ponosan sam...'

Ponosan sam i sretan. Ovo meni znači puno, ne samo meni već svima koji se osjećaju različito. Ovo je veliki pomak za BiH, izjavio je bosanskohercegovački pjevač
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački pjevač Božo Vrećo (35) bio je jedan od tisuću sudionika Povorke ponosa u Sarajevu. Vrećo se i ovaj put pojavio u čudnovatoj odjevnoj kombinaciji, crnoj suknji i majici u bojama LGBT zajednice, a svoje oduševljenje povodom prve povorke objavio je na društvenim mrežama. 

- Pride Sarajevo! Samo ljubav - napisao je Vrećo na svojem Instagramu profilu, a na fotografijama je pozirao s glumcem Feđom Štukanom (45) i brojnim drugim sudionicima Povorke ponosa. Vrećo se ranije vratio s odmora iz Herceg novog kako bi prisustvovao povorci. 

MAJSTOR SEVDAHA Božo u rozom: Prodaje haljinu, a novac će donirat slijepoj djeci

- Naravno da sam se vratio zbog svih onih kojima moj život, umjetnost i sloboda življenja jesu oslonac i uzor, pokazatelj da možete sve, da uvijek i bezuvjetno slijedite svoj cilj, volite koga vam srce želi i da budete to što jeste - izjavio je pjevač na Facebooku te dao do znanja koliko se osjeća ponosno što je dio povorke. 



- Ponosan sam i sretan. Ovo meni znači puno, ne samo meni već svima koji se osjećaju različito. Ovo je veliki pomak za BiH. Sretan sam što mogu biti dijelom nečega što otvara vrata Europi i nečemu lijepom. Napokon iz tame izlazimo u svjetlo - dodao je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 132

  • bipa 09.09.2019.

    Jos se nitko nije izasao na ulice zbog lose politike i nezaposlenosti ! Kome je bitno jesili homo ili hetero, ima puno vaznijih stvari od ovog svega al Ajd ...😒

  • trisha 09.09.2019.

    ****Admin**** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

  • jandre 09.09.2019.

    Mene znanima tko će to sve platiti? (znam tko, pitanje je čisto retoričko). Prva gay parada u Splitu koštala je preko 700 000,00kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare