Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
70 komentara

Božo u rozom: Prodaje haljinu, a novac će donirat slijepoj djeci

Pjevač je blistao u dugoj rozoj haljini sa šlepom koja je otkrivala njegova leđa i brojne tetovaže, a nakon što je haljinu 'prošetao' crvenim tepihom, novac od njene prodaje Vrećo namjerava donirati Centru za slijepu djecu

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
70 komentara

Božo Vrećo (35) 'plijenio' je pozornost na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Sarajevu za kojeg je odabrao neobičnu modnu kombinaciju.

Sarajevo: Božo Vrećo prodaje haljinu s crvenog tepiha, a novac će donirati | Autor: Armin Durgut/PIXSELL Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Bosanskohercegovački pjevač zablistao je u dugoj rozoj haljini s dugačkim šlepom koja je otkrivala njegova leđa i brojne tetovaže, a nakon što je haljinom prošetao crvenim tepihom, Vrećo će novac od prodaje haljine donirati u dobrotvorne svrhe, odnosno Centru za slijepu djecu.

NA TVRĐAVI SV.MIHOVILA Majstor sevdaha Božo Vrećo rasplesao je publiku u Šibeniku

Majstor sevdaha tim potezom nastavlja tradiciju prodavanja haljina u kojima se pojavljuje na najpoznatijem filmskom festivalu. Naime, prošle godine prodao je haljinu s crvenog tepiha, a novac je donirao Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine u Sarajevu. 

Vrećo je nedavno viđen s Đurđom Tedeschi, mamom jednog od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika Emila Tedeschija (52), šetajući Stradunom. Umirovljena sutkinja za šetnju je obukla crnu haljinu i obula crne sandale, a cijeli outfit upotpunila je crnim šeširom.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Na šibenskoj tvrđavi sv.Mihovila Božo Vrećo je održao koncert. Talentirani pjevač od publike je nakon nastupa zaradio gromoglasan pljesak.

Vrećo je za nastup obukao dugu, zelenu, otvorenu haljinu golih leđa u kojoj je istaknuo svoje mnogobrojne tetovaže. Dugu kosu je raspustio, a sevdalinke su se orile tvrđavom sv. Mihovila. Nastupio je s bendom glazbenika, a izveo je i posebnu verziju pjesme 'Kad si bila mala Mare'. 

Na šibenskoj tvrđavi  sv. Mihovila nastupio  majstor sevdaha  Božo Vrečo | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Vrećo je dao sve od sebe kako bi emotivne skladbe što bolje izveo pred šibenskom publikom. 

NIJE VIŠE CRNOKOS Božo Vrećo: 'Bitno je da se meni sviđa moja kosa svilenica'

- On je čovjek anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše - pisao je o Vreći New York Times. 

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Naši partneri pišu
Message