To je to što me zanima!

Martina iz 'Ljubavi na selu' je rođendan slavila s Ines Petrić: 'Ona se voli družiti sa starijima'

Stava sam da poziv ne odbijam ako me na vrijeme obavijestiš. Martini sam zahvalna na pozivu te sam počašćena na nivou. Stvarno je bilo prekrasno i taj trenutak ću dugo pamtiti, kaže Petrić
Vidi originalni članak

Ines Petrić (46), koja se proslavila brojnim pojavljivanjem u showu 'Ljubav je na selu', nije pronašla 'onog pravog' u realityju, ali je stekla brojna nova prijateljstva. S nekim kandidatkinjama druži se i nakon showa, a među njezinim novim prijateljicama je i Martina Serdar (22), koja se osim u 'Ljubavi na selu' borila i za muškarca u 'Ženim sina'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ines Petrić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Martina je ovih dana proslavila 22. rođendan, a među uzvanicama je bila i Ines, koja se fotografijama sa slavlja pohvalila na društvenim mrežama. Tulum je bio u jednom restoranu u Zagrebu. 

- Na rođendanu mu je bilo super - rekla je Ines za RTL.hr pa objasnila kako je došlo do toga da se ona i Martina druže:

- Martina i ja smo bliske jer se ona voli družiti sa starijima. Dosta smo mi toga prošli u životu i nećemo tako lako prevariti jer smo izgrađeni kao osobe. Martina za mene ima samo hvale i pohvale, odlična sam joj kao osoba, mogu se našaliti, mogu biti ozbiljna, što se Martini svidjelo i pozvala me na slavlje svog rođendana - rekla je Ines. 

Nije joj bilo ni na pameti odbiti poziv na rođendan.

- Stava sam da poziv ne odbijam ako me na vrijeme obavijestiš. Martini sam zahvalna na pozivu te sam počašćena na nivou. Stvarno je bilo prekrasno i taj trenutak ću dugo pamtiti - kaže Petrić. 

Na slavlje je bila pozvana i Bahra Zahirović (55), ali je otišla iz Hrvatske zbog poslovnih razloga. Radit će u tvornici kockica Lego.

- Trebala je doći i Bahra, ali je otputovala u Prag, a Paulina je odgodila dolazak jer je bolesna - kaže Ines. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • KusNjega 11.11.2020.

    A di je Marijana, oli Martina ne lumpa više z njom?

  • Krušo Hagur 11.11.2020.

    Što je ova napravila s usnama hahaha

  • Trump Jong Un 11.11.2020.

    Evo i Bahre kraljice sevdaha, još da je Hakija 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare