To je to što me zanima!

Martina Validžić kakvu još ne poznajete: Prije puta u Katar odglumila ikonu Lauren Bacall

Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Ovih dana Martina Validžić užurbano se pripremala za put u Katar gdje će s HTV-ovom ekipom pratiti Svjetsko nogometno prvenstvo. Bit će jedina žena u TV ekipi koja će pratiti SP u Kataru, gdje je bila i proljetos i snimila izvrstan dokumentarni serijal 'Inshallah Qatar. U velikom intervjuu samo za Cafe ispričala nam je kako im je puknula guma usred pustinje, kako je snimila utrku deva u cik zore, ali i objasnila što je ofsajd.

Pogledali smo petu sezonu omiljene 'Krune'. Je li ispunila očekivanja, pročitajte u rubrici Bindžaj i strimaj.

Ususret finalu šeste sezone 'Života na vagi' u subotu, trener Edin Mehmedović priznao nam je da je sve emotivniji što se show bliži kraju, a i dodao s kim će navijati za Vatrene kad počne Svjetsko prvenstvo.

Na RTL-u uskoro počinje novi reality show. U emisiju ‘Pet spojeva tjedno’ ljubav će potražiti zaštitar, misica, pomorac i avanturistica.

U vremeplovu se prisjećamo Mustafe Nadarevića, glumačkoga genija koji nas je napustio prije dvije godine. Odbio je otići na zabavu Claudije Schiffer, divio se Anthonyju Hopkinsu, a nijednom svojom ulogom nije bio zadovoljan.

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Demetra 💙 17.11.2022.

    Tko je Martina Validžić?

  • Pleniki_HrvatskiRatni Dobrovoljac91. 16.11.2022.

    Martina i Lauren u istoj rečenici ?!? maa, daaajte me naaajte...  

Komentiraj...
Vidi sve komentare