To je to što me zanima!

Martina Vrbos izgubila je 50 kg: Evo kako pjevačica sada izgleda

Imala sam 120 kilograma. Možete li da zamislite kakav sam bila lik s takvom kilažom. Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti, rekla je ranije Vrbos, koja se nekada natjecala u Survivoru
Vidi originalni članak

Riječka pjevačica Martina Vrbos (38) ove je godine u emisiji Ami G Show progovorila o borbi s kilogramima i otkrila da je uspjela smršavjeti čak 50 kilograma. Potpuno se transformirala, a to dokazuju i fotografije s beogradske dodijele priznaja zaslužnima za promociju Srbije u svijetu.

 - Imala sam 120 kilograma. Možete li da zamislite kakav sam bila lik s takvom kilažom. Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promijenila. Za sedam mjeseci pala sam na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi, jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna - izjavila je Martina prilikom gostovanja u showu.

MARTINA VRBOS O GLAZBI I ŽIVOTU: 'Tema su uvijek moji kilogrami i muž Srbin! Hrvati bi se trebali zapitati zašto im cure vole Srbe'

Pet godina je i izbivala s glazbene scene, a prošle godine je u IN Magazinu objasnila zašto je nije bilo.

- Vizualno nisam bila zadovoljna i htjela sam što više dovesti sebe u red kad se vratim. Dobra muzika je bila kod mene u drugom planu samo zbog toga što ja kažem ili kako izgledam, onda su mi znali suradnici reći - možda ti je bolje da šutiš nekada - rekla je tada. 

Inače, Martina je svoju pjevačku karijeru počela u riječkoj grupi Putokazi, a mnogi je pamte i po sudjelovanju u reality showu Survivor te voditeljskom angažmanu na glazbenom kanalu MTV Adria.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rocky55555 07.12.2022.

    Da smo u americi, sad bi ju netko nazvao fatphobic jer nije bila sretna kao debela

  • BabaYaga 06.12.2022.

    Na ovoj fotki u ljubičastoj haljini izgleda kao Hanka Paldum 😅

  • max2017 06.12.2022.

    i ova je "snajka"...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare