Show

Komentari 28

'Tema su uvijek moji kilogrami i muž Srbin! Hrvati bi se trebali zapitati zašto im cure vole Srbe'

'Tema su uvijek moji kilogrami i muž Srbin! Hrvati bi se trebali zapitati zašto im cure vole Srbe'

Iako nije domaćica, Martina je majka dvoje djece. U kuhinji se, kaže, ne snalazi kao na pozornici, a majčinstvo nije razlog njezine pauze. Vraća se na scenu s novim pjesmama

Pjevačica Martina Vrbos (37) nakon pet godina vraća se na glazbenu scenu. Za IN magazin otkrila je kako joj je bilo u pauzi i što misli o komentarima na račun njezina izgleda pa i odabira supruga. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- Kad radiš pauzu onda ti se nešto desilo, umro si, bolestan si, gdje je Martina Vrbos, povukla se zauvijek, sad je postala domaćica, nije nikad Martina postala domaćica, vjerojatno nikad ni neće postati domaćica - rekla je iskreno. 

Iako nije domaćica, Martina je majka dvoje djece. U kuhinji se, kaže, ne snalazi kao na pozornici, a majčinstvo nije razlog njezine pauze. Naime, pjevačica je od početka karijere bila glavna tema medija zbog 'viška kilograma'. U pauzi od posla odlučila je dovesti sebe u red. 

- Sad ću se otkopčati i pokazati, Bogoljube jesi spreman? Smršavila, udebljala se, super drago mi je da svi vode računa o mom izgledu, ali to je nažalost pokrilo kod mene u nekim situacijama moju muziku - ispričala je Martina koja se sada može pohvaliti dobrom linijom. 

Ipak, komentari na račun njezina izgleda nisu prestali. Gdje god se pojavi, kaže, svi ju komentiraju.

storyeditor/2021-10-20/5.jpg

Martina se prije šest godina udala za mlađeg Beograđanina, a sada s njim i živi u Beogradu. Zbog toga su je, govori, mnogi kritizirali. 

- Bilo je komentara sve naše Hrvatice idu za Srbe, kako da ti kažem, možda bi se Hrvati trebali zamisliti zašto svi idu za Srbe, to je bio moj prvi odgovor. Joj udala se za Srbina ne znam kao da sam se udala za nekog tko ima šugu. Ja sam generacija koja je alergična na to Srbi, Hrvati, Slovenci i da ne kažem što drugo - rekla je pjevačica. 

Zbog preseljenja, ističe, ne žali. Beograd joj odgovara kako privatno tako i poslovno.

- To je čista matematika, veći grad, više mjesta za pjevače svih profila i mnogi naši idu gore da bi nastupali i uzimali neku lovu - zaključila je.

Najčitaniji članci