To je to što me zanima!

Martina Vrbos posjetila Seve: Moja prijateljica je divna majka

Pjevačica je u Beogradu bila kako bi posjetila prijatelje koje je stekla tijekom showa 'Survivor', a boravak tamo iskoristila je i za posjetu Severini u njenom novom domu
Vidi originalni članak

U Beogradu sam bila u posjeti prijateljima iz 'Survivora'. Usput sam iskoristila situaciju da posjetim i Seve. Ona mi je velika prijateljica, divan čovjek, a sada i divna majka, rekla je Martina za srpski Blic.

Dvije hrvatske pjevačice fotografirane su i tijekom šetnje gradom. Severina je na sebi imala baloner i tamne naočale, a Martina je u rukama nosila zapakiranu tortu. 

Ipak, Vrbos nije htjela pričati o tome kako izgleda Severinin novi dom nego je samo dodala da je Seve jako sretna.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • gđa78 15.04.2012.

    ljudi,ajde stvarno ste dosadni s tim pornićem.Ako ste tako divni ljudi bez grijeha,pa kako to da gledate pornjavu'??? To onda nije za tako čedne kao vi,a toliko brundate o tome da ste dosadni već sami sebi. Nitko vam nije kriv što nemate drugu pozu osim misionarske,ako i imate uopće partnera-to je pitanje. U kojoj pozi vam je mama s tatom bila kad ste začeti,zapitate li se ikad,ili to vaša cijenjena majka nije radila pa vas je roda donesla?? ha? dosade jedne,daj se potrošite pa nećete bit jadni..

  • mia_1 15.04.2012.

    čista reklama za njen novi album....uzas....

  • Car Mrgud 15.04.2012.

    Hu d fak is Severina? Martinu Vrbos svi znamo,njene pjesme već i vrapci na krovu živžiću,ali ova,kak ono...Severina...pojma nemam ko je ta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare