To je to što me zanima!

Maša i Medvjed družit će se i fotografirati s obožavateljima

Fanovi Maše i Medvjeda u dvorani zagrebačke Arene ovoga vikenda moći će se besplatno fotografirati s kaširanim likovima Maše i Mede u prirodnoj veličini
Vidi originalni članak

Ledena bajka 'Maša i Medvjed na ledu' nakon uspješno odrađene predstave u Ljubljani stigla je i u Hrvatsku. Licencirani show u Areni Zagreb gostuje ovog vikenda, 04. i 05. ožujka, a ulaz u dvoranu otvara se sat vremena prije same predstave.

Zbog rasprodanih predstava te velikog interesa djece i njihovih roditelja, a kako biste izbjegli gužvu i kašnjenje, svakako dođite ranije, a vrijeme u dvorani možete iskoristiti za druženje s omiljenim junacima najpopularnijeg crtanog filma na svijetu.

Obožavatelji Maše i Medvjeda moći će se besplatno fotografirati s kaširanim likovima Maše I Mede u prirodnoj veličini, a naši sponzori pripremili su posebna iznenađenja I darove za one najmlađe. Ne propustite druženje s Mašom i Medvjedom nakon kojeg slijedi čarobna bajka raskošne scenografije 'Maša i Medvjed na ledu' u trajanju od 2 puta po 40 minuta uz pauzu.

Profesionalni klizači, plesači i akrobati nastupit će na ledenoj površini veličine 1100 četvornih metara, a centralni dio leda zauzimat će Medvjedova kuća težine osam tona. Predstava, koja se pripremala dvije godine, sinkronizirana je na hrvatski jezik, a kroz cijelu predstavu djeca mogu uživati u veseloj pjesmi te zanimljivoj i edukativnoj priči.

Obiteljski show na ledu definitivno će biti najspektakularnija izvedba inspirirana originalnim likovima jer nema puno odstupanja od animiranog filma. Tako će zločesti vukovi pred publiku doći u pravim ambulantnim kolima, pingvini će padati s neba, a umijeće vježbanja i kuhanja pokazat će osim Maše, Medvjeda, Vuka i Panda te ostali šumski prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pulizg 07.03.2017.

    Pustili su nas unutra pol sata prije predstave a slikat su se mogli samo oni koji su kupili najskuplje karte dolje uz led.tak da mi dijete vidi ak nemas para mozes se hebat

Komentiraj...
Vidi sve komentare