To je to što me zanima!

Maske naših poznatih: Jezive medicinske sestre i seksi mace

I domaće zvijezde uživjele su se u proslavu najstrašnije noći u godini. Poznate žene i muškarci potrudili su se i transformirali u jezive, ali i duhovite i simpatične 'spodobe'
Vidi originalni članak

Blogerica Andrea Andrassy (30) Noć vještica je provela u kostimu 'zombi' medicinske sestre, a svojim je obožavateljima ostavila i jezivu poruku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

- Dođite se igrati s nama zauvijek.... - napisala je na svom Instagramu kraj fotografije na kojoj s prijateljicom pozira u kostimu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Youtuberica Bibi Andy za Noć vještica pretvorila se u strašnog klauna

 

Voditeljica Ecija Ivušić (30) za Noć vještica stavila je ružičastu periku, a posebno je naglasila dekolte. 

POGLEDAJTE VIDEO: Seksi vampirica Maša svima je sledila krv u žilama

Neven Ciganović pohvalio se svojim kostimom na Instagramu, gdje je objavom nasmijao mnoge. 

- Onaj trenutak kada odeš u Meksiko na plastične operacije, a probudiš se na čudnom mjestu u Hrvatskoj i nisi lijep kao prije - napisao je Cigi. 

Voditelj Dalibor Petko imao je dvije 'kombinacije' za Noć vještica. S prijateljicom i kolegicom Mineom prerušio se u divlju mačku, a kasnije je postao stravični 'demon', kako je napisao na Instagramu. 

Marko Grubnić 'postao' je Micky Mouse, koji je, po svemu sudeći, imao težu nesreću. Stilist je pozirao pored kostura, a njegova 'jeziva' fotografija zaradila je mnoštvo lajkova. 

 

 

Snježana Mehun (45) za Noć vještica postala je Štrumpfeta, a svojim je pratiteljima na društvenoj mreži poručila da 'nikada ne odrastu'. 

 

Pjevačica Lana Jurčević (31) također je bila 'zombi' medicinska sestra, a sa svojim je kolegama i prijateljima snimila i kratak 'humorističan horor'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • vanna21 02.11.2016.

    Bogohuljenje :(

  • OrcaPerestrojka 02.11.2016.

    Kaj je to zabava za dan kad treba posjetit na groblju i pomolit se za preminule, oblačit se u čudovišta i tako pljuvat. Jadna vam je to zabava. To je grijeh, idiotizam i sotonopoklonstvo.

  • japanokinez 01.11.2016.

    Slaviti tako nešto nakaradno ravno je gubitku zdravog razuma. Vidi se da stupanj razvoja drastično opada u korist debilizma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare