To je to što me zanima!

Massimo: Pokušao sam Dina izvesti na pravi put

Dvornikovi prijatelji i poznanici tragičnu vijest su čuli iz medija. Nitko ne želi vjerovati da se Dino predozirao jer se, kažu, odavno 'skinuo’
Vidi originalni članak

Poricanje, šok i nevjerica. Massimo Savić ne želi čuti da mu je umro jedan od najboljih prijatelja.
- Družili smo se još kao djeca. Igrali, zafrkavali i sanjarili o glazbi. Iako se u posljednje vrijeme nismo čuli, njegova smrt će ostaviti veliki trag na mene - neutješan je Massimo i dodaje kako je oduvijek znao za Dinin problem s drogom i alkoholom.
- Kad se Dino kasnih 80-ih preselio iz Splita u Zagreb, nije poznavao nikoga. Pokušao sam ga upoznati s pravim ljudima, koji vrijede i nisu negativni. Želio sam ga barem kako-tako izvesti na pravi put - prisjeća se pjevač, koji ne vjeruje da se predozirao.
- Koliko ja znam, s droge se skinuo još prije nekoliko godina. Oduvijek je bio lošijeg zdravlja, ponajviše zbog problema s jetrima - govori Massimo. Kaže da su Dinu jetra oštetile velike količine alkohola koji je konzumirao tijekom godina.
S Borisom Novkovićem Dino Dvornik je surađivao na navijačkoj pjesmi “Malo nas je, al’ nas ima”.
- Cijelu noć nisam spavao. Osjećam neopisivu bol jer je on bio moj prijatelj. Družili smo se, izlazili po istim mjestima i zajedno gledali djevojke - osmijehnuo se sin preminulog Đorđa Novkovića.
- Bio je veliki umjetnik i čovjek prepun optimizma. Teško mi je govoriti o njegovoj mračnoj prošlosti jer ga ja ne poznajem takvog - kaže Boris, koji je Dinu zadnji put vidio prije godinu dana.
- Sjećam se da je pripremao novi album. Bio je nervozan kako će ga publika prihvatiti, ali sretan jer se opet vratio svojoj najvećoj ljubavi - završava.

ŽIVOJINOVIĆ: PRVO BORIS PA DINO...
Pitao sam Danijelu mogu li ikako pomoći i treba li joj što, a ona me slomila rekavši kako je sad izgubila sve što joj je ikad trebalo, govori Bata Živojinović, bivši prijatelj Dinina preminulog oca.
- Velika tragedija. Prvo je Boris otišao, a sad njegov sin. Komentirati doista ne mogu - kaže.

GRDOVIĆ: UNIŠTILA GA JE SMRT OCA BORISA
Zadarski pjevač za smrt prijatelja Dine saznao je iz medija. Mladen Grdović poznavao ga je godinama kao velikog emotivca.
- Uništila ga je očeva smrt. Bili su bliski i mislim da se Dino nije mogao pomiriti s gubitkom - kaže Grdović dodajući kako njegova glazba neće umrijeti.

DANIJELA MARTINOVIĆ: I Petar i ja smo u nevjerici. Ne možemo doći k sebi od šoka

ĐANI STIPANIČEV: Čudno mi je oko Dinove smrti. Ne vjerujem da se predozirao

GIBONNI: Kad sam čuo da je Dino otišao, pozlilo mi je

IVANA KINDL: Obožavala sam čovjeka. Sad je samo neko tupilo u meni

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sprinterica 09.09.2008.

    e sad su mu svi frendovi i svi su mu htjeli pomoći a kladim se kad mu je bilo najteže da nikog osim danijele nije imao pored sebe i da su se tada svi pravili ludi

  • ika761pfo 08.09.2008.

    ma dajte sad su ga svi estradnjaci obožavali,a u dvornikovima se vidilo da mu je žena bila najveća podrška i prijatelj najveći, a nisu im dolazile na ručak svaki put zvijezde/ice, bila je alka i ban......i tad je dino znao upast u depru da ne može napisat pjesmu i igrao playstation..........

  • kuchkytza 08.09.2008.

    mladen grdović je zadarski pjevač, a ne splitski

Komentiraj...
Vidi sve komentare