To je to što me zanima!

Massimo: Ponosan sam jer su 'Suze' bolje i od 'Sjaja u tami'

Pjesma 'Suze nam stale na put' godinu dana je na nacionalnoj top listi. Prvo mjesto držala je rekordnih 18 tjedana. Pjevač već marljivo radi na novom albumu
Vidi originalni članak

Nisam siguran da mi se slično ikad u životu dogodilo. Čak ni davnih godina s Dorianom Grayom i “Sjajem u tami”. Fantastičan je to osjećaj, kaže Massimo (51), čija je pjesma “Suze nam stale na put” godinu na HR Top 40. Massimo i njegova publika, jasno je, imaju svoju nimalo tajnu vezu. Otkako je prije godinu dana pjesma Massimova prijatelja Peggyja Martinjaka zasjela na prva mjesta top liste, 18. tjedana bila je nedodirljiva. Godinu dana poslije “Suze nam stale na put” još je odlično pozicionirana te se pušta na radiopostajama.

- Jako sam ponosan, ali volim istaknuti da je svaki pjevač dobar onoliko koliko mu je dobar posljednji CD. Zato, vrijeme je da se povučem u studio i radim na novim pjesmama - dodaje Massimo čiji bi novi album trebao izaći već krajem godine.

Massimov hit “Suze nam stale na put” nominiran je i za Porinov Hit godine, a na HR Top 40 nije jedina pjevačeva uspješnica. “Dijete u meni”, singl s njegova CD-a “Dodirni me slučajno”, na 14. je mjestu. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Zavjesa007 12.06.2014.

    ovog čovjeka ne mogu slušat koliko ima odbojan glas

  • riki1980 12.06.2014.

    uske zjene su najbolja stvar....

  • mitary 11.06.2014.

    Odličan čovik i piva super ko u policiji .(šala) stvarno pohvalno sritno .

Komentiraj...
Vidi sve komentare