To je to što me zanima!

Masterchef: U nedjelju slijedi test osjetila i prva eliminacija

Nakon što su se kandidati predstavili sa svojim autorskim jelima žiri će provjeriti i njihovo kulinarsko predznanje, morat će pokazati svoje poznavanje namirnica
Vidi originalni članak

Alka se drugi dan u kuhinji već osjeća kao Mirko Filipović pred borbu, a Nives se boji da neće proći nove izazove.

 -Prednost koju ćete danas dobiti igra značajnu ulogu u vašem ostanku u emisiji - kandidatima je poručio Andrej Barbieri u emisiji koja će biti prikazana u nedjelju.

Nakon što su se kandidati predstavili sa svojim autorskim jelima žiri je stekao dojam o kulinarskim sposobnostima svakog od njih. U testu koji će uslijediti, žiri će provjeriti i njihovo kulinarsko predznanje. 

Celebrity kandidati morat će dobro naoštriti svoja osjetila jer je pred njima težak zadatak: pogoditi što više salata, klica i začina koje je žiri stavio pred njih. Kandidat ili kandidatkinja koji je u prethodnoj epizodi napravio najbolje autorsko jelo u ovom će izazovu imati prednost nad ostalima te će mu se na točne odgovore dodati još dva boda više. 

Poslije testa osjetila  Nikša, Alka, Ivica i Nives naići će na prvi eliminacijski izazov. Morat će što bolje kopirati zadano jelo. Privilegiju odabira jela ima  pobjednik testa osjetila, a ovog puta kandidati kuhaju za ostanak u showu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • anchii021 13.03.2014.

    neznam zašto o tome uopće i pišete jer iskreno sad neam volju ni da ga gledam kad znam što će biti :/

  • vulgarac 13.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Viola_1 13.03.2014.

    Ma, jadno je vidjeti na što se taj show sveo... Umjesto da gledamo ljude koji su željni znanja i koji žele učiti, daju nam Nives Celzijus kako se igra s mikserom, žiri čini moralna vertikala koja izjavljuje to što izjavljuje... Moj prijedlog za naslov sljedećeg reality showa je: "Kako smo uništili ono što je nekad valjalo". Materijala ima na bacanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare