To je to što me zanima!

Masterchef: Živjet će u vili, a za kaznu prati pod i prljavo suđe

PRAVILA IGRE Kandidati će se međusobno izbacivati iz showa, a oni koji padnu test kreativnosti morat će prati posuđe ostalih. Natjecanje će trajati 13 tjedana
Vidi originalni članak

Reality show 'Masterchef', u kojem će amateri pokazati umijeće kuhanja na Novoj TV, počinje 21. ožujka. U prve dvije emisije 100 kandidata pokazat će svoje kulinarsko znanje pred žirijem. U trećoj emisiji upoznat ćemo 18 žena i 32 muškarca. Prvi izazov koji moraju svladati je rezanje luka, zatim skuhati jelo od samo nekoliko namirnica i lijepo ga ukrasiti. Svi ti zadaci eliminirat će natjecatelje kako bi samo 20 najboljih ostalo u showu.

- Kandidati su pokazali visok stupanj znanja u spremanju jela iz kontinentalne Hrvatske. U showu će kuhati i jela iz cijele Hrvatske - slaže se žiri.

Oni će kroz 13 tjedana među najboljih 20 kandidata tražiti 'prvog hrvatskog majstora kuhinje'. Najbolji kandidati, njih 20, uselit će se u vilu Masterchef, a u posebno uređenoj kuhinji u studiju Jadran filma svaki dan će pokušavati svladati kreativne zadatke. Kazne za kuhare koji padnu 'Test kreativnosti' bit će pranje suđa ostalih kolega ili poda. U zadatku 'Gastro duel' natjecatelji će biti podijeljeni u dvije grupe. Morat će kuhati urednicima gastro časopisa. Grupa koja će imati loše kritike javnim glasovanjem odlučit će tko iz njihove ekipe napušta show.  

Još ne žele otkriti nagradu

Kandidatkinja showa, Tea iz Karlovca, na audiciji je oduševila žiri kuhanim grahom na indijski način. Nova TV još ne želi otkriti hoće li pobjednik showa dobiti kulinarski show, nagradu od 200.000 kuna ili ponudu za izdavanje kuharice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • veco_1 22.03.2011.

    Meni se emisija svidila, normalan je žiri, ok je i koncept, a ako i falin koju, mogu je pogledat na stranicama masterchefa http://masterchef.novatv.hr/ Nadan se da će bit samo bolji, imaju potencijala, neće valjda počet s glupiranjima...

  • kova_sb 09.03.2011.

    Ajd nešto novo na tv-u. Čudno kako nema farme ove godine, no dobro, baš me zanima bolja gledanost kreće i big brader i ovo....

  • tajnamoja 09.03.2011.

    Baš me zanima tko od njih nikada nije imao dodir sa kuhinjom? Ja mislim nitko, jer ne bi se sramotili na showu. Uvijek se na kraju ispostavi da iako nisu kuharske struke, da su itekako radili u kuhinji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare