To je to što me zanima!

Mate Janković je šokiran: Zar je ovo emisija 3,2,1 - žbukaj!?

Ovo je definitivno padanje u depresiju. Postepeno, ali sigurno! Da skratim priču, vrlo jednostavno ću okarakterizirati vaše jelo jednom riječju - užas, rekao je kuhar Janković
Vidi originalni članak

Sve zahtjevniji kulinarski zadaci showa 'Tri dva jedan - kuhaj!' dovode natjecatelje do neoprostivih pogrešaka, a iste će, naravno, izludjeti žiri koji, ovaj put, neće štedjeti riječi.

SNAŠLE SU SE Mate im je napravio tjesteninu: Igraju li Loreta i Ivana prljavo?

- Nisam znao da se emisija zove 'Tri, dva, jedan - žbukaj!'. Vaše jelo je stvarno zažbukano i apsolutno je nejestivo - rekao je chef Mate Janković jednom natjecateljskom paru nakon kušanja njihovog obroka. 

Rukama će se hvatati za glavu, a grimasama odavati kako ono što je upravo stavio u usta nije vrijedno komentara.

- Ovo jelo inače spremate kod kuće? Ovo je definitivno padanje u depresiju. Postepeno, ali sigurno! Da skratim priču, vrlo jednostavno ću okarakterizirati vaše jelo jednom riječju - užas -  nastavit će Mate svojom rafalnom paljbom po kandidatima, dodajući kako prilog njihova jela izgleda kao amorfna masa s teksturom ljepila za tapete.

NIJE NJEGOV DAN 'Ne zna valjati rezance': Špiček i Pažanin 'opleli' po Jankoviću

Koji je par u potpunosti promašio temu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' i umjesto kulinarskog umijeća, žiriju pokazao koliko se dobro snalazi u građevini? Odgovori će se doznati večeras u novoj epizodi kulinarskog showa u 21.25 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • EnnaBella 08.02.2018.

    Taj Mate je stvarno ufuran da je duhovit.. i neodoljiv....

  • 07.02.2018.

    Užasno dosadno postalo...reklame i Direkt traju duže od same emisije..

  • 07.02.2018.

    ništa zanimljivo nijima ništa ne valja ,ja se čudim tim natjecateljima šta se prijavljuju ,,show završio prije mjesec dana i opet počinje,nemaju šta prikazivat pametno

Komentiraj...
Vidi sve komentare