To je to što me zanima!

Mate se vjenčao u kariranom odijelu i starkama, a Katarina je izabrala raskošnu vjenčanicu

Mate i Katarina su se u svojem rodnom kraju vjenčali i crkveno, a svadba je organizirana u staklenoj dvorani okruženoj balama sijena. Na vjenčanu zabavu dovezli su se u Rimac Neveri, a zabavljali su ih tamburaši
Vidi originalni članak

Katarina Lovrić (29) i Mate Rimac (32) i crkveno su se vjenčali u crkvi u Livnu, odakle su oboje rodom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu su se pojavile i prve fotografije mladenaca, a Mate je pred oltar stao u kariranom odijelu. Katarina je za splitsko vjenčanje izabrala lijepi kombinezon, no ovoga je puta bila obučena u raskošnu haljinu. Diplomirana ekonomistica po vjenčanicu je navodno išla u Milano. U rukama je tako držala veliki raskošni buket, a dugu kosu je raspustila u kovrče. S druge strane, Mate se odlučio za karirano odijelo i ležerne bijele tenisice. Fotografije para pogledajte OVDJE, a objavila ih je Gloria.

VELIKO SLAVLJE Katarina i Mate su se vjenčali: Na proslavu su došli u Neveri, sviraju im tamburaši i trubači

Pred Katarininom kućom u Odžaku došli su trubači u kombiju leskovačkih tablica na kojem je kasnije i Mate s njima zapjevao.

Zaštitara je bilo mnoštvo, na svakom koraku i uz cestu kojom je prolazila kolona automobila s uzvanicima. Kako kažu mještani, Mate je pozvao sve Livanjce na feštu i sutradan. Gosti na vjenčanju se ludo zabavljaju, čuju se pjesme tamburaškog sastava koji pjeva "Ajde Mate da te oženimo, da se s tobom više ne patimo!"

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EKSPERIMENTA S RENEOM I MILOM:

Idi na 24sata

Komentari 139

  • 1.HGZ 25.07.2021.

    Sejo takozvani saxon je jednom prilikom izjavio da ljude na Bleiburgu je trebalo sve pobiti, pa i ako je bilo krivi bilo je i nedužni, od tada mi se taj čovjek ogadio.

  • Sparkling Star 25.07.2021.

    Meni je nebitno sto je tko imao na sebi, vaznije mi je tko je kakav covjek a Matu se zeli ocrniti i prikazati ga kao licemjera i muljatora. Ne mogu komentirati plus clanak, ali Mate je osobno demantirao da je okrenuo vola kako pise u tom clanku. Svadba je bila u subotu i bila je bez mesa a drugi dan se svadjao s mjestanima oko tog vola ali nije mogao odredjivati drugima sto ce jesti.

  • zrno soli u glavi 25.07.2021.

    Ima li ta Nevera homologaciju, plaćeno osiguranje i registraciju da se smije voziti po cestama? I zeleni karton za prelazak granice izvan EU? Pitam za prijatelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare