Show

Komentari 139

Mate se vjenčao u kariranom odijelu i starkama, a Katarina je izabrala raskošnu vjenčanicu

Mate se vjenčao u kariranom odijelu i starkama, a Katarina je izabrala raskošnu vjenčanicu

Mate i Katarina su se u svojem rodnom kraju vjenčali i crkveno, a svadba je organizirana u staklenoj dvorani okruženoj balama sijena. Na vjenčanu zabavu dovezli su se u Rimac Neveri, a zabavljali su ih tamburaši

Katarina Lovrić (29) i Mate Rimac (32) i crkveno su se vjenčali u crkvi u Livnu, odakle su oboje rodom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagramu su se pojavile i prve fotografije mladenaca, a Mate je pred oltar stao u kariranom odijelu. Katarina je za splitsko vjenčanje izabrala lijepi kombinezon, no ovoga je puta bila obučena u raskošnu haljinu. Diplomirana ekonomistica po vjenčanicu je navodno išla u Milano. U rukama je tako držala veliki raskošni buket, a dugu kosu je raspustila u kovrče. S druge strane, Mate se odlučio za karirano odijelo i ležerne bijele tenisice. Fotografije para pogledajte OVDJE, a objavila ih je Gloria.

Pred Katarininom kućom u Odžaku došli su trubači u kombiju leskovačkih tablica na kojem je kasnije i Mate s njima zapjevao.

Čaić: Katarina i Mate Rimac dolaze svadbenu proslavu u žutoj Neveri

Zaštitara je bilo mnoštvo, na svakom koraku i uz cestu kojom je prolazila kolona automobila s uzvanicima. Kako kažu mještani, Mate je pozvao sve Livanjce na feštu i sutradan. Gosti na vjenčanju se ludo zabavljaju, čuju se pjesme tamburaškog sastava koji pjeva "Ajde Mate da te oženimo, da se s tobom više ne patimo!"

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EKSPERIMENTA S RENEOM I MILOM: