To je to što me zanima!

Matea iz 'Života na vagi' imala je 103 kg, a novom fotkom sve oduševila: 'Smijem se životu'

Matea je dobila brojne pohvale izgleda i truda kojeg je uložila u to, a mnogi nisu zaboravili njenu intimnu ispovijest u emisiji 'Život na vagi' gdje je otkrila da je sav višak kilograma dobila zbog antidepresiva
Vidi originalni članak

Matea Ilinčić (24) natjecala se prošle sezone u showu 'Život na vagi'. Show je napustila svojevoljno, a potom se nije pojavila niti u finalnoj emisiji. Međutim, nedavno se na društvenoj mreži pohvalila fotografijom koja je oduševila sve pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Primjetno je da Matea nije prestala vježbati niti raditi na sebi nakon izlaska iz showa, a brojne fotografije upravo to i potvrđuju. 

Na najnovijoj, Matea ne sakriva osmijeh, a napredak je primijetio i trener Edo koji je uz objavu ostavio emotikon srca.

IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Matea sama otišla iz showa, a sada okrenula ploču: 'Teško je, bit će teže, ali nisam odustala'

Ona se u showu pojavila s 103 kilograma, a bila je i prva kandidatkinja koja se spustila ispod granice od 100 kilograma. 

- Ja sam cijeli život bila mršava i sa 16 godina dogodio se brodolom u mom životu, završila sam na psihijatriji i udebljala sam se od lijekova, antidepresiva. Razlozi su bili obiteljske svađe i rastava braka i to je na mene jako utjecalo. Ne sjećam se jesu li oni meni ikad rekli ''oprosti' – ispričala je iskreno Matea u emisiji.,

Njena životna priča mnoge je iznenadila, ali još više ih je iznenadilo to što se nije pojavila u finalnoj večeri showa.

- Nisam mogla sudjelovati na finalnoj večeri iz privatnih razloga. Nisam se uspjela vidjeti u elegantnoj uskoj haljini jer u tom sam se ja vidjela u svojoj glavi. Trudim se iz dana u dan da za nekoliko mjeseci budem u najboljem izdanju - ispričala je ranije i dodala: 

- Moj trener Edo naučio me je da nema predaje i odustajanja jer samo najjači opstaju. Uz njega je bila i trenerica Maja s korisnim savjetima i spremna uvijek pomoći. Edo je vjerovao u mene, bio uz mene, davao mi najbolje moguće savjete. Uz njega sam osjetila roditeljsku ljubav koja mi je toliko nedostajala.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Lui ni 21.06.2021.

    Slatkica😊

  • hrvaticahrvatica 16.06.2021.

    divna

  • Jebandžija_isti 16.06.2021.

    pridružujem se čestitkama djevojci koja je prešla sa lopate na žlicu. iznimno dostignuće

Komentiraj...
Vidi sve komentare