Show

Komentari 9

Matea sama otišla iz showa, a sada okrenula ploču: 'Teško je, bit će teže, ali nisam odustala'

Matea sama otišla iz showa, a sada okrenula ploču: 'Teško je, bit će teže, ali nisam odustala'

Nakon izlaska iz showa na društvenim mrežama Matea je zahvalila svima na podršci. No priznala je kako na finalnoj večeri nije mogla sudjelovati zbog privatnih razloga. Sada je ponovno spremna na promjene

Slavonka Matea Ilinčić (24) sudjelovala je u petoj sezoni showa 'Život na vagi', kojeg je naposljetku sama napustila. Kada se nije pojavila u  finalnoj emisiji svi su se pitali gdje je 'nestala'. No tu nije sve stalo. Matea je odlučila korak po korak sama doći do cilja.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja

- Novi početak u meni donosi promjenu. Teško je i bit će još teže. Borit ću se da se iz dana u dan uzdižem kao Feniks iz pepela. Moja priča počinje ovog trenutka, ovdje i sada te znam da nigdje neće pisati odustala sam jer ja to mogu, hoću i moram zbog sebe. Gotovo. Kraj priče - napisala je Matea na Instagramu uz fotografiju u sportskoj opremi. 

Nakon izlaska iz showa na društvenim mrežama Matea je zahvalila svima na podršci te napisala kako je sretna što je upoznala trenere, ostale kandidate, psihologa i nutricionisticu. No priznala je kako na finalnoj večeri nije mogla sudjelovati zbog privatnih razloga.

- Nisam se uspjela vidjeti u elegantnoj uskoj haljini jer u tom sam se ja vidjela u svojoj glavi. Trudim se iz dana u dan da za nekoliko mjeseci budem u najboljem izdanju. Emisija 'Život na vagi' naučila me je kako biti borben, kako devet puta pasti, ali deseti ustati. Moj trener Edo naučio me je da nema predaje i odustajanja jer samo najjači opstaju - objasnila je. 

Inače, Matea je po zanimanju je ekonomistica, a obožava pisati prozu i za sebe kaže da je umjetnička duša. Želja joj je prije 'Života na vagi' bila odjenuti i osjećati se ugodno u kratkim hlačicama i uskim haljinama kao i njezine vršnjakinje. Zbog toga se i prijavila. 

 

Najčitaniji članci