To je to što me zanima!

Matea iz Života na vagi: 'Nakon osam godina uspjela sam obući usku haljinu, srce mi se smije!'

Kandidatkinja iz 5. sezone emisije "Život na vagi" sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je veliki uspjeh i podijelila kako se osjeća sada nakon što je to ostvarila
Vidi originalni članak

Matea Ilinčić (24) na društvenim mrežama podijelila je fotografiju u uskoj haljini. Za nju to nije samo obična haljina, već i simbol uspjeha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Natjecateljica iz pete sezone "Života na vagi" svojevoljno je napustila emisiju, a zatim se nije pojavila ni u posljednjoj epizodi, jer je bila nesigurna.

- Nisam mogla sudjelovati na finalnoj večeri iz privatnih razloga. Nisam se uspjela vidjeti u elegantnoj uskoj haljini, jer u tom sam se ja vidjela u svojoj glavi. Trudim se iz dana u dan da za nekoliko mjeseci budem u najboljem izdanju - ispričala je Matea.

Sada je konačno uspjela ostvariti svoj cilj i odjenuti tu usku haljinu.

- Nakon 8 godina od svoje bolesti i debljanja uspjela sam odjenuti usku haljinu koju nisam mogla nositi na finalnoj večeri. Jako sam sretna i zadovoljna jer radim na sebi i trudim se. Iako trebalo je hrabrosti ući u haljinu i izaći van među ljude jer svjesna sam da još nisam onakva kakva želim biti, ali idem prema tom cilju - napisala je Matea uz objavu.

- Treba još puno krvi, suza, discipline i znoja. Najvažnije od toga svega je da sam se ja osjećala tako moćno, sigurno u sebe i izgledala sam si odlično što znači da se moje samopouzdanje svakim danom penje kao kada se polako penješ stepenicu po stepenicu. Samo ću reći: Hvala ti živote na sreći i zadovoljstvu koje osjećam! Srce mi se smije - završila je Ilinčić.

Na početku emisije ispričala je kako se udebljala zbog uzimanja antidepresiva, kad je sa 16 godina završila na psihijatrijskom liječenju. Kaže kako je prekretnica u njenom životu bio razvod njenih roditelja, koji joj se nikad nisu ispričali.

- Moji vršnjaci i moja generacija, njima je najveći problem bilo učenje ili najveća radost izlaženje i dečki... Ja sam samo vrijeme provodila u bolnicama, žalosno - izjavila je za RTL svojevremeno.

Njezini pratitelji ju podržavaju u tome što rade i ponose se na sve što je postigla.

- Divan osmjeh, bravo, samo nastavi tako - podržao ju je netko.

- Čestitam. Svaka čast na upornosti - dodao je netko drugi.

PONOSI SE TRANSFORMACIJOM Ana iz 'Života na vagi' u showu je imala 170 kg, a smršavjela je 50 kg kako bi mogla zatrudnjeti

- Ljepotice moja, samo naprijed! Ne skidaj osmijeh s lica, prekrasna si - komentirala je jedna osoba.

- Samo hrabro dalje uporni pobjeđuju i svaki trud se isplati - bodri ju netko.

Matea je priznala da sanja o tome da postane glumica i da bi voljela odjenuti kratke hlačice ili haljinu u kojima bi se osjećala ugodno. Čini se kako je na dobrom putu, a uspjeh djelomično pripisuje i svom treneru.

- Moj trener Edo naučio me je da nema predaje i odustajanja jer samo najjači opstaju. Edo je vjerovao u mene, bio uz mene, davao mi najbolje moguće savjete. Uz njega sam osjetila roditeljsku ljubav koja mi je toliko nedostajala - izjavila je jednom.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Onaj koji bi vas sve povješao 28.07.2021.

    Još koja kila manje i kreće redoviti s*x

  • krao_sam 28.07.2021.

    oprostio BiH joj i iskaznicu na čelu

  • 28.07.2021.

    Još malo i bit će vrhunska puca, doduše malo kože će ostat onako mlohave al to uopće nije bitno. Svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare