Show

Komentari 20

Ana iz 'Života na vagi' u showu je imala 170 kg, a smršavjela je 50 kg kako bi mogla zatrudnjeti

Ana iz 'Života na vagi' u showu je imala 170 kg, a smršavjela je 50 kg kako bi mogla zatrudnjeti

Ana je fotografije svoje nove linije podijelila na svom Instagram profilu, a kako kaže, zahvalna je ekipi showa koji joj je promijenio život i u koji je ušla sa čak 170 kg

Ana Labetić Solarević (43) bila je kandidatkinja pete sezone showa 'Život na vagi' u koji je ušla sa 170 kilograma tjelesne težine. Najveći motiv za skidanje kila joj je bila mogućnost trudnoće, a do sada e ukupno skinula čak 50 kg. Uz fotografiju transformacije napisala je o svome iskustvu:

- Prošlo je točno godinu dana od moje velike životne promjene i ulaska u 'Život na vagi'... Mogu reći da nije bilo ni lako ni jednostavno... Borba koja se svaki dan vodila u glavi i koja još i dan danas se vodi ipak je dovelo do rezultata od 50 kila manje - započela je svoj post.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iskreno je ispričala koliko je skidanje kilograma težak proces:

- Sada mi to "zvuči" jednostavno ali kad se sjetim tog puta od 365 dana... I još nije kraj skidanja kila... Ma gdje je to od kraja.
Koliko se čovjek mora samo potruditi i znoja proliti da bi skinuo 1 kg... ajmeee... nekad sam i plakala poslije treninga i brojila sebi... što je meni ovo trebalo - napisala je.

Ana se u nastavku posta zahvalila cijeloj ekipi showa i svima koji su vjerovali u nju, kao i svojoj trenerici koja se s njom trudi iz tjedna u tjedan. Dodala je kako njezin put mršavljenja nije ni približno završio:

- Želim samo da nastavim ovim putem i da dođem do svog cilja - zaključila je.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EKSPERIMENTA S RENEOM I MILOM: