To je to što me zanima!

Atraktivna hrvatska 'Shakira': 'Žene imaju nevjerojatnu moć!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ema Gagro (28), mlada umjetnica posjeduje izniman talent za glazbu i ples, a uz to može se pohvaliti i atraktivnim izgledom. Mogli ste ju gledati u showu 'The Voice'
Vidi originalni članak

Žene imaju tu moć pokazati svoju senzualnost, i ako plešeš i pjevaš istovremeno, to je dobitna kombinacija' - Ema je svjesna svojih prednosti.

Glas i stas nisu jedino što krasi glazbenicu, Ema usprkos visokom obrazovanju, odlučila se posvetiti najvećoj ljubavi - pjevanju. Specijalistica unutarnje i međunarodne trgovine u slobodno vrijeme boravi na tečaju zapadnoafričkih plesova te uživa u stvaranju crno - bijele fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska Shakira Ema Gagro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još uvijek je slobodna, 'Bitno mi je da dečko voli nešto u jednakoj mjeri kao što ja volim glazbu', otkrila je što je presudno kod biranja partnera. 'Često mi ljudi šalju poruke da sam hrvatska Shakira, definitivno za mene je to kompliment, zato što Shakira predstavlja ženstvenost, sigurnost i senzualnost žene' - samouvjerena Ema komentira.

POGLEDAJTE VIDEO: Ema o seksipilu na sceni i hrvatskoj estradi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Želim da moja glazba bude egzotična, sirova i slobodna' jasnu viziju glazbenica ima. Prijatelji Commi i Abdulaj imaju samo riječi hvale za svoju prijateljicu i kolegicu u stvaranju umjetnosti. 'Veoma je zgodna, odlična je plesačica i ima iznimnu kontrolu nad pokretima u plesu i pjevanju' - Commi komentira svestranu Emu. Ema je izdala novi singl 'Trebaš mi' u kojem je utjelovila egzotičnu glazbu i ples.

POGLEDAJTE VIDEO: Emin idealan muškarac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 46

  • mimas 01.02.2016.

    Hahahaha! Koliko ljubomornih "čitatelja"... :D Što vas točno boli - njen uspjeh ili vaš neuspjeh? Liječite li možda neke komplekse pljujući po njoj? :) Patnici... Hahahahahahaha!

  • VirginiaWolf 24.01.2016.

    zgodna? ajde.. da zna plesat, ne baš. A ove dvije čunga lunge još manje. Di ste ih našli samo, u kojem izbjegličkom kampu :P

  • Perfina mama 24.01.2016.

    daleko je ova od shakire....gabor

Komentiraj...
Vidi sve komentare