To je to što me zanima!

Mateo Kovačić objavio nove fotke s krštenja, kum Luka s ponosom drži malenog Ivana

- Slavimo krštenje sina Ivana s obitelji i prijateljima - napisao je Mateo u opisu fotografije koja je u samo 40 minuta dobila više od 50 tisuća lajkova pratitelja
Vidi originalni članak

Tri tjedna nakon što je krstio sina, hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (27) objavio je nekoliko fotografija i otkrio kako je krštenje bilo u Zadru, rodnom gradu Luke Modrića (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na jednoj fotografiji iz crkve u Zadru, s lijeva na desno stoje Modrićeva supruga Vanja (39), do nje novopečena mama Izabela Kovačić (28) s malim Ivanom u naručju, pa tata Mateo s kumom Lukom.

- Slavimo krštenje sina Ivana s obitelji i prijateljima - napisao je Mateo u opisu fotografije koja je u samo 40 minuta dobila više od 50 tisuća lajkova pratitelja.

ČISTA UŽIVANCIJA Mateo Kovačić i supruga Izabel odmaraju se na pučini: 'Zadnji dani odmora prije predsezone'

Na idućoj fotografiji kum Luka gleda u kameru dok drži devetomjesečnog Ivana, a na dan krštenja Luka je na Instagramu storyju objavio sličnu fotografiju s opisom: 'Ponosan kumašin!'. 

Iako točna lokacija nije poznata Mateo je otkrio da krštenje bilo u Zadru s raskošnom proslavom kraj mora.

Par rijetko objavljuje sina na društvenim mrežama, a čini se kako Mateo ovaj put nije mogao odoljeti i svoju sreću je morao podijeliti s obožavateljima.

Na jednoj fotografiji se vidi raskošna prozirna ploča s Ivanovim imenom i datumom krštenja, koja je ukrašena cvijećem.

Podsjetimo, Izabel i Mateo vezu su započeli prije više od deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim selima, gdje su se vjenčali 2017. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium.

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • trpotec 04.08.2021.

    Još jedni kumeki. Jarani nabijaju malu lopticu a ovi dva malo veću.

  • sasa66 03.08.2021.

    A jel bila i Fani?

  • 03.08.2021.

    Jel im Boban Rajević pjevao na krstitkama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare