To je to što me zanima!

Mateo Pilat za Splitski festival opjevao je vječnu ljubomoru

Istarski glazbenik Mateo Pilat predstavlja novi singl „Gelosia“ s kojim će nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Mateo se široj javnosti predstavio se u prvoj sezoni natjecanja The Voice
Vidi originalni članak

Istarski glazbenik Mateo Pilat predstavlja novi singl 'Gelosia' s kojim će nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Mateo se široj javnosti predstavio se u prvoj sezoni natjecanja The Voice, a pjesma 'Gelosia' u glazbenom je smislu, zadržala smjer koji  su autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek s producentom Dejanom Oreškovićem zacrtale već na prvom Mateovom singlu „'Izgubljeni raj'. Recept je spoj Mediterana i čvrstog, urbanog zvuka u kojem Mateov vokal izvrsno funkcionira.

 -Gelosia je pjesma koja govori o emociji od koje svi želimo pobjeći, ali nas ona na ovaj ili onaj način uvijek vreba iz nekog skrivenog kutka, baca nam rukavicu i tjera u ring. To je skoro neprekidna, iscrpljujuća borba između nas kakvi uistinu jesmo i želimo biti i nekih neprepoznatljivih, izmijenjenih nas koji, poneseni krivim emocijama, gledamo čitav svijet kroz iskrivljena zrcala',  kaže Mateo. Evo i premijere:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crnka888 29.06.2016.

    super

Komentiraj...
Vidi sve komentare